«Παντρεύτηκα στη Σκωτία μετά από έξι χρόνια, αλλά κράτησε ένα μήνα ο γάμος»!

Σκωτία

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται...

Τη Εβελίνα Παπούλια φιλοξενεί αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή DOT που προβάλλεται από το MegaOne Κύπρου στις 4:30. Η ηθοποιός μιλά μεταξύ άλλων για…

…την επιτυχία των Δύο Ξένων:

Ήμουν πάντα ένας άνθρωπος που είχε την ησυχία του. Ως χορεύτρια, λειτουργούσα τελείως διαφορετικά. Μπορεί να είχες μία επιτυχία στο χορό αλλά δεν γινόταν αυτό το χάος. Οπότε ζορίστηκα στο να δεχτώ αυτή την επιτυχία.

…τον γάμο που κράτησε ένα μήνα:

[dfp_ads id=236982]

Έχω ξαναπαντρευτεί, απλά κράτησε ένα μήνα. Παντρεύτηκα στη Σκωτία μετά από έξι χρόνια. Στην ουσία ήταν κουλό. Μου είπε «θέλεις να παντρευτούμε;» και του είπα «ναι, να παντρευτούμε σε ένα κάστρο στη Σκωτία». Το τακτοποίησε και πήγα και παντρεύτηκα. Χώρισα γιατί μου βγήκε κάτι και είπα «θα ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτά τα ελαττώματα;». Στη σχέση μου δεν υπήρχε πολύ ελευθερία. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που την αποζητώ και θέλω να την έχει και ο άλλος. Αυτό ίσως σε αυτή τη σχέση δεν υπήρχε σε αυτό τον βαθμό που το ήθελα. Μπορεί αν απλώς τα είχαμε να μην χωρίζαμε. Δεν εγγυώμαι τίποτα. Δεν μπορώ την καταπίεση. Το κομμάτι του γάμου έχει αυτό το είδος καταπίεσης της προσωπικότητας. Κάτι αλλάζει με τον γάμο που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Με φρίκαρε ότι θα ζούσα με αυτό τον τρόπο.

Εβελίνα Παπούλια