Παντελής Παντελίδης: Τι είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή στον Γιώργο Τσαλίκη

Παντελής Παντελίδης

Τι συνέβη στην κηδεία του τραγουδιστή;

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για όλα στο περιοδικό PEOPLE και τον Βαγγέλη Θεοδώρου. Όταν η κουβέντα έφτασε στον Παντελή Παντελίδη, ο τραγουδιστής ανέφερε τα εξής:

«Με ενόχλησε και με ενοχλεί αυτό που έγινε με τον Παντελή. Με πειράζει γιατί δεν μπορείς να συμβιβαστείς με το “ποτέ ξανά”. Το έχουμε ζήσει μέσα στο σπίτι μας – όποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να το καταλάβει. Όταν ξέσπασα, το έκανα γιατί, μπροστά μου, άκουγα ανθρώπους να λένε ότι είχαν συγκλονιστεί και να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις, ενώ η παρουσία του Παντελή στη showbiz τούς είχε θυμώσει και ξεβολέψει και πριν το συμβάν τον “έθαβαν”. Εγώ απέναντι σε αυτό το παιδί έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Τον στήριξα από την πρώτη στιγμή και δημόσια».

Τι συνέβη στην κηδεία του τραγουδιστή;

«Όταν πήγαμε με τη Δώρα στην εξόδιο ακολουθία, ο πατέρας του, πάνω από τη σορό του, με αγκάλιασε και μου είπε φωναχτά μέσα στην εκκλησία: “Δεν ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπούσε ο Παντελής! Όταν γύριζε από εσένα, μου έλεγε “μπαμπά, αυτός είναι διαφορετικός”. Αυτό εμένα με συγκλόνισε τόσο πολύ, που όποιος πει ότι εκμεταλλεύομαι τη μνήμη του είναι ένα θέμα που πρέπει να το λύσει με τον εαυτό του και όχι μαζί μου».