Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει γνωστός τραγουδιστής για την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος…

Παντελής Παντελίδης

«Το δυστύχημα έγινε κάτω από το σπίτι μου. Ήμουν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο. Πάγωσα. Τρόμος».

Στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ακριτίδης, ο οποίος μίλησε και για τον Παντελή Παντελίδη, τονίζοντας πως ο ίδιος ήταν από τους πρώτους που έφτασε στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος.

Αποχαιρετήσατε με αναφιλητά τον Παντελή Παντελίδη. Ήσασταν φίλοι;

Καταρχάς το δυστύχημα έγινε κάτω από το σπίτι μου. Ήμουν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο. Πάγωσα. Τρόμος. Δεν θέλω να τα θυμάμαι. Από την άλλη, ο γιος μου ήταν ο μετρ του στο κέντρο διασκέδασης όπου θα εμφανιζόταν. Συνεπώς το ζήσαμε δύσκολα στο σπίτι μας.

Με τον Παντελή είχαμε γεννηθεί την ίδια μέρα, καλό παιδί, με ευγένεια και ταλέντο απέραντο. Ερχόταν στα μαγαζιά όπου τραγουδούσα, πριν γίνει φίρμα, και πάντα του έδινα το μικρόφωνο. Του άρεσε να τραγουδά Νότη Σφακιανάκη. Όταν έγινε διάσημος, συνέχισε να με τιμά στις πρεμιέρες, κι έχουμε περάσει βράδια με πολλά γέλια και ιστορίες.

Χάρης Ακριτίδης

Ποιος σας ειδοποίησε για το τροχαίο;

Ο επιχειρηματίας. Και η ειρωνεία της τύχης; Εκείνος βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για τα διαβατήρια του Παντελή και του Αντώνη Ρέμου για ένα tour στην Αυστραλία. Και λίγα μέτρα πιο μακριά ο Παντελίδης ήταν νεκρός.