Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τα σχέδια του που δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα

Παντελής Παντελίδης

Πότε θα κυκλοφορούσε το "Θυμάμαι"; Στόχος της οικογένειας να βγαίνουν δύο καινούρια τραγούδια κάθε χρόνο!

Ο Παντελής Παντελίδης συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσά μας μέσα από τα τραγούδια του. Μάλιστα, αυτά που έχει ηχογραφήσει και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα φαίνεται πως είναι αρκετά. Το «Θυμάμαι» ήταν ένα από τα ακυκλοφόρητα κομμάτια και ο Χάρης Λεμπιδάκης αφηγήθηκε την ιστορία του, στο Happy Day.

[dfp_ads id=236982]

«Αυτό το κομμάτι γράφτηκε πριν από ενάμιση χρόνο, την πρώτη εβδομάδα που μπήκε στο καινούριο του σπίτι ο Παντελής. Έλεγε ότι αυτό το κομμάτι θα το έβγαζε όταν θα συνεργαστεί κάποια στιγμή είτε με τον Αντώνη Ρέμο, είτε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Στο στούντιο είχε γράψει μόνο τη φωνή. Ο μαέστρος του είχε τη δύσκολη αποστολή να πάρει τη φωνή με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας και της εταιρείας και να βάλει μέσα την ορχήστρα».

Δύο τραγούδια κάθε χρόνο

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και τα σχέδια της οικογένειας του τραγουδιστή: «Έχει διάφορα demo και η οικογένεια θα εξετάσει ποια από αυτά μπορούν να βγουν μελλοντικά. Στόχος της οικογένειας είναι να βγαίνουν ένα με δύο κομμάτια το χρόνο, για να υπάρχει ο Παντελής Παντελίδης για πολλά χρόνια ακόμα».