Παντελής Παντελίδης: Η στιγμή που «πάγωσε» ο χρόνος…

Παντελής Παντελίδης

Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του τραγουδιστή στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη...

Εκείνο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 σημαδεύτηκε από ένα τραγικό γεγονός που θα μείνει ανεξίτηλο στις μνήμες όλων. Η είδηση που κανείς δεν ήθελε να πιστέψει. Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Σοκ για την Ελένη Χατζίδου! Έμαθε στον αέρα ότι σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης!

Όταν έφτανε το νέο στις τηλεοπτικές εκπομπές που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον αέρα, κανένας δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει. Το σοκ ήταν μεγάλο για την Ελλάδα ολόκληρη.

Κατέρρευσε η Ντορέττα – Ημιλιπόθυμη η Μανωλάκου – Έφυγε ο Μαρτάκης!

[dfp_ads id=236982]

Ήταν μόλις μερικές εβδομάδες νωρίτερα, όταν ο Παντελής Παντελίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλημερούδια, την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016. Ανατριχιάζουν οι στιγμές που η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ρωτούσε αν όλα στη ζωή του πάνε τόσο καλά όπως τα επαγγελματικά του.

«Συνήθως λένε ότι όταν κάτι πάει καλά, ίσως κάτι άλλο είναι πιο στραβό για να υπάρχει και μια ισορροπία…», έλεγε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Στη συνέχεια, ρωτούσε τον τραγουδιστή τι θα ήθελε να του φέρει το 2016, τι είναι αυτό που του έλειπε. Ευγνώμων ο Παντελής Παντελίδης για την πορεία του απαντούσε: «Δεν μου λείπει τίποτα. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που κάνω αυτό που ονειρευόμουν, δόξα τω Θεώ έχω και μια φοβερή οικογένεια, έχω φίλους που τους έχω από 5 χρονών, οπότε είμαι πολύ τυχερός.» Ούτε η ίδια η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα είχαν ειπωθεί. Ποιος να ήξερε το τραγικό παιχνίδι που θα έπαιζε η μοίρα…