Παντελής Παντελίδης: Η πρώην σύντροφος του σπάει τη σιωπή της και συγκλονίζει!

Παντελής Παντελίδης

Η συνομιλία τους λίγες ώρες πριν το μοιραίο ατύχημα και όσα αποκαλύπτει για το χαρακτήρα του Παντελίδη.

Η Μαρία Γεωργακάκη μιλά πρώτη φορά στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στον Παναγιώτη Σουρέλη για τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη. Αποκαλύπτει για το πως ξεκίνησε η γνωριμία τους, τη σχέση τους, αλλά και πως το μοιραίο πρωινό θα μπορούσαν να είναι μαζί στο αμάξι…

«Δεν νομίζω ότι στη πραγματικότητα χωρίσαμε ποτέ, απλοί τσακωμοί ήταν. Ίσως ο Παντελής να μην με κοίταζε ούτε εγώ εκείνος, αν γνωριζόμασταν όταν είχε γίνει ο Παντελίδης. Από τη στιγμή που ο Παντελής έγινε Παντελίδης μπορούσε να είχε όποια καλλονή ήθελε. Και εννοείται ότι υπήρξαν κοπέλες που του κέντρισαν το ενδιαφέρον. Εγώ δεν είμαι καλλονή. Απλό παιδί είμαι μια όμορφη ίσως κοπέλα. Απλώς έτυχε να γνωρίσω τον Παντελή που κυκλοφορούσε με τις κάλτσες χύμα μέσα στο σπίτι και αυτό ήταν ο Παντελής».

[dfp_ads id=236982]

Η Μαρία Γεωργάκακη το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, θα μπορούσε να βρίσκεται στο τζιπ η ίδια, αν είχε αποδεχτεί την πρόσκληση του.

«Μέχρι τις 2 μιλάγαμε και κάναμε πλάκα για την επόμενη ημέρα (είχε πρεμιέρα). Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει «Κατέβα να φάμε ψαράκι» Ήταν με τον Γιάννη, το παιδί που ήταν στο καμαρίνι μαζί του. Του λέω «Ποιο ψαράκι; Πήγαινε να ξεκουραστείς να κοιμηθείς. Μου είχε πει ωστόσο ότι θα μείνει στο μαγαζί γιατί στις 10 το πρωί είχε πρόβα. Τελικά μου είπε ότι θα πάει για ποτό. Τον τρόλαρα κι εγώ: «Κουρασμένος είσαι, τα ποτά σου έλειπαν» και το κλείσαμε».

Πολύ μελάνι χύθηκε αυτά τα δύο χρόνια για το αν ο Παντελίδης οδηγούσε το αυτοκίνητο ή όχι, με την οικογένεια του να επιμένει ότι δεν ήταν εκείνος στο κάθισμα του οδηγού. Η πρώην σύντροφός του λέει τη γνώμη της σύμφωνα με όσα γνώριζε για το χαρακτήρα του Παντελή, χωρίς βέβαια να ξέρει τι πραγματικά έγινε το μοιραίο ξημέρωμα: «Ήταν πολύ καλός οδηγός και δεν ήθελε να οδηγεί άλλος το αμάξι του.

Όσες φορές το είχα πάρει εγώ, ήταν με τσαμπουκά. Θα είχε πιεί λίγο παραπάνω, θα του έλεγα «ρε φέρε τα κλειδιά», μόνο έτσι. Αλλιώς δεν το έδινε το αυτοκίνητο. Γι’ αυτό και εκείνο το ξημέρωμα πιστεύω ότι δεν θα έδινε τα κλειδιά από επιλογή, αλλά μόνο αν π.χ είχε λιποθυμήσει και τα πήρε κάποιος. Πάντως είχε ξαναπέσει θύμα τροχαίου. Ξέρω ένα περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με ένα μικρό αυτοκίνητο που είχε. Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι έπινε. Είχα μπει στο αυτοκίνητο του όταν ο ίδιος είχε πιεί. Αν δεν τον ήξερες καλά, όμως, δεν φαινόταν. Φαινόταν παλύ κουρασμένος. Έπρεπε να τον ξέρεις πάρα πολύ καλά για να καταλάβεις ότι έχει μεθύσει.»