Παντελής Παντελίδης: Πέντε χρόνια από τον τραγικό θάνατό του

Παντελής Παντελίδης

Πώς είναι σήμερα η γειτονιά όπου μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης;

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο θάνατος του τραγουδιστή σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Από τότε ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος και πρόσφατα η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έκρινε ότι ο μάρτυρας που είχε εμφανιστεί και υποστήριζε ότι στη θέση του οδηγού βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου είναι «όψιμος».

Οι γονείς του και τα αδέρφια του, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος, δεν έχουν σταματήσει να σκέφτονται τον αγαπημένο τους Παντελή που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Με κάθε ευκαιρία, οι δύο άντρες αναρτούν στιγμιότυπα και βίντεο από τη ζωή και την καριέρα του αδερφού τους και δέχονται εκατοντάδες μηνύματα αγάπης από τους θαυμαστές του.

Το TLIFE βρέθηκε στην Νέα Ιωνία, την περιοχή που ο Παντελής έκανε τις βόλτες του πριν μετακομίσει στα νότια προάστια. Εκεί, βρίσκεται το πατρικό της οικογένειας, το καφέ που διατηρούν, στο οποίο εσωτερικά υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του τραγουδιστή, καθώς και το πρακτορείο προπό που διατηρούν.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Πηγή: tlife.gr