Παντελής Παντελίδης: Οργισμένη η Μίνα Αρναούτη! «Ντροπή σε όλους σας»!

Μίνα Αρναούτη

«Του είπα να μην τρέχει! Δεν άκουσε! Τι φταίω εγώ»;

[dfp_ads id=236982]

Λίγες εβδομάδες πριν κλείσει ένας χρόνος από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή μέσα στο μοιραίο τζιπ, ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ της οικογένειας του τραγουδιστή και των δύο κοριτσιών που επέβαιναν στο όχημα, μοιάζει να έχει βγει εκτός ορίων. Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου έχουν μπει στο στόχαστρο της οικογένειας του Παντελή. Ισχυρίζονται ότι δεν οδηγούσε εκείνος το τζιπ.

Παντελής Παντελίδης: «Την οικογένεια του δεν την ενδιαφέρουν οι αποζημιώσεις, θέλει μόνο να μάθει την αλήθεια»

Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook για όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη, σχετικά με το αν φορούσε ζώνη ή όχι.

Η οργισμένη ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

«Τι μου στέλνουν άτομα που με ήξεραν για το θέμα ζώνης… 
Τι είπαν οι πραγματογνώμονες του κράτους;;;; Βγες κότα δημοσιογράφε και βγάλε το έγγραφο που το κάνεις γαργάρα τόσο καιρό!
Ντροπή σε όλους σας! Φορούσα ζώνη σχεδόν πάντα! Του είπα να μην τρέχει! Δεν άκουσε! Τι φταίω εγώ; Να τον τράβαγα από το αφτί;
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ που δημοσιεύατε! Με βγάλατε εμένα που δουλεύω από τα 17 μου βίζιτα; Ποιοι; Εσείς που χωρίς εκείνον είστε τίποτα και οι φίλοι του σας σιχαίνονται πια!!! Έχετε μείνει με κάτι θαυμαστές από τα κατσάβραχα και με τα χρήματα που σας άφησε να πολεμάτε να πάρετε και αποζημίωση και καλά στο όνομα της αλήθειας»!