Παντελής Παντελίδης: Η οικογένεια του απαντά στην Μίνα Αρναούτη μετά τις αναρτήσεις της

Παντελής Παντελίδης
Σε ποια σημεία μένει η οικογένεια;

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη απάντησε στις αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη, μέσω της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, διευκρινίζοντας τη θέση τους απέναντι στα σημεία που επισημαίνει εκείνη.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις στις οποίες απαντά η οικογένεια: Παντελής Παντελίδης: Η Μίνα Αρναούτη έχει έναν άσσο στο μανίκι που ανατρέπει τα πάντα!

Η Ράνια Καρατζαφέρη που μίλησε με την οικογένεια μετέφερε τα όσα ήθελαν να διευκρινίσουν:

«Κάνουν κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με το θέμα του πρώτου δικηγόρου του κυρίου Καϊμακάμη και τον αντικατέστησε ο κύριος Λυκούδης. Η οικογένεια λέει ότι η ίδια αποφάσισε την αντικατάσταση του κυρίου Καϊμακάμη, δεν παραιτήθηκε εκείνος.»

«Η οικογένεια, ξέρουμε ότι είχε πάει ο αδελφός του Παντελή, ο  Τριαντάφυλλος εκεί και είχε μιλήσει με τη μητέρα της και η απάντηση τους είναι πως δεν πήγαν να ρωτήσουν σε ποια μεριά καθόταν γιατί η Μίνα ήταν η μόνη σίγουρη από την αρχή ότι καθόταν πίσω. Άρα δεν είχαν κάποιο λόγο να την επισκεφτούν για να ρωτήσουν που καθόταν.»

«Στο Ευαγγελισμό, την ημέρα της επίσκεψης του αδελφού του Παντελή εκεί, η μητέρα της Μίνας είχε εκφράσει κάποια παράπονα και για τη Φρόσω, ότι δεν είχε πάει να δει τη Μίνα ενώ το περίμενε κάτι τέτοιο. Και μάλιστα του είχε πει ότι χαίρομαι που ήρθες εσύ και του είπε ότι κάποια στιγμή θα περνούσε να δει την οικογένεια.»