Παντελής Παντελίδης: Το μοιραίο πρωινό, οι σβησμένες κλήσεις και το μήνυμα της μητέρας

Παντελίδης

«Όταν παρέλαβε η οικογένεια το κινητό εκείνο το μεσημέρι, ήταν σβησμένες όλες οι κλήσεις των...»

Λίγες μέρες πριν κλείσει ένας χρόνος από εκείνη τη «μαύρη» μέρα, όταν ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ο αδερφός του Τριαντάφυλλος συνάντησε τον Αντώνη Σρόιτερ στην Αυτοψία και μίλησαν πρώτη φορά για όλα.

Το μοιραίο πρωινό

«Με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και μου είπε «έλα γρήγορα στο μαγαζί». Δεν ξέραμε κι εμείς. Για να σου δώσω να καταλάβεις, δεν είχε πάει καν στο μυαλό μας ότι ο Παντελής είναι διάσημος και θα το δείχνουν τα κανάλια. Δεν ανοίξαμε τηλεόραση. Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο δεν ξέραμε τι έχει γίνει».

Το μήνυμα της Αθηνάς Παντελίδου

[dfp_ads id=236982]

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση στην οικογένειά μου.

Χωρίς εσάς δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να σταθούμε στα πόδια μας.

Σας ευχαριστώ πολύ και χρέος μας είναι να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό έργο του Παντελή μας.

Με αγάπη

Παντελίδου Αθηνά

Οι αποκαλύψεις για τις σβησμένες κλήσεις

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης, ανέφερε πως δεν υπάρχει πόρισμα ότι ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε και τόνισε ότι αν αποδειχτεί ότι οδηγούσε ο Παντελής θα το αποδεχτούν, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν σκοπεύουν να κινηθούν νομικά εναντίον των κοριτσιών.

«Όταν παρέλαβε η οικογένεια το κινητό εκείνο το μεσημέρι, ήταν σβησμένες όλες οι κλήσεις των τελευταίων 8 ημερών. Παράλληλα, όταν έλαβε τον αναλυτικό λογαριασμό είδε ότι υπάρχουν δεδομένα που κατεβαίνουν στις 10:30, όταν ο Παντελής έχει χάσει στη ζωή του στις 08:10», σημείωσε.