Παντελής Παντελίδης: Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το τροχαίο!

Ελένη Μενεγάκη

«Όλο αυτό το διάστημα διαβάζεις στο Internet πληροφορίες. Επειδή δεν το έχουμε συζητήσει ούτε εκτός κάμερας μεταξύ μας εδώ...»

Μέσα σε 200 σελίδες οι πραγματογνώμονες της τροχαίας περιγράφουν τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης στις 18 Φεβρουαρίου 2016. Στο πόρισμα, σύμφωνα με το protothema.gr, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 15/11/2016 και εντάχθηκε στην δικογραφία, φαίνεται ότι το μαύρο Mercedes έτρεχε με 118 χιλόμετρα την ώρα, δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος και πως το όχημα έφυγε από το δρόμο χωρίς να υπάρξει κάποια παρεμβολή άλλου αυτοκινήτου. Ως αιτία του δυστυχήματος παρουσιάζεται ο ανθρώπινος παράγοντας και όχι κάποια μηχανική βλάβη ή κατασκευαστικό λάθος του δρόμου.

[dfp_ads id=236982]

Στο θέμα αναφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια που δεν είχε έως τώρα τοποθετηθεί επί του θέματος, ανέφερε τα εξής: «Εμείς δεν έχουμε παρακολουθήσει το θέμα τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή μας, μόνο είπαμε το θέμα του θανάτου όταν έγινε πέρυσι. Το αναφέρουμε ξανά σήμερα επειδή έχει βγει αυτό το πόρισμα. Όλο αυτό το διάστημα διαβάζεις στο Internet πληροφορίες. Επειδή δεν το έχουμε συζητήσει ούτε εκτός κάμερας μεταξύ μας εδώ, δεν έχω εικόνα. Δηλαδή, δεν έχουν πει ότι είπαν οι δύο κοπέλες που ήταν μέσα ότι δεν οδηγούσαν εκείνες;», αναρωτήθηκε η Ελένη και προτίμησε να κλείσουν τη συζήτηση.