Παντελής Καναράκης: «Έχουν ειπωθεί πολλά, ίσως παραπάνω απ’ όσα χρειαζόταν»

Παντελής Καναράκης

"Δεν θέλω να μιλάω για στενάχωρα πράγματα" υπογραμμίζει ο Παντελής Καναράκης.

Με αφορμή την παράσταση «Βίρα τις άγκυρες» όπου συμμετέχει στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, ο Παντελής Καναράκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Μαριάνθη Κουνιά. Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός μίλησε για τον ενθουσιασμό που νιώθει με αυτό το εγχείρημα που παρουσιάζεται στη συμπρωτεύουσα αλλά και την δύσκολη εποχή που ζούμε σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Καναράκης εξομολογήθηκε πως «αυτόν τον καιρό με βρίσκετε απόλυτα χαρούμενο και γεμάτο. Τόσο που δεν θέλω να μιλάω για στενάχωρα πράγματα. Εξάλλου, έχουν ειπωθεί πολλά. Ίσως παραπάνω απ΄όσα χρειαζόταν. Κι εγώ θέλω να στέκομαι στο καλό, στο θετικό, στο φωτεινό που πάντα υπάρχει».

«Στη Θεσσαλονίκη νιώθω σαν το παιδί που του λες ότι δεν θα πάει σήμερα σχολείο, αλλά θα παίξει με τους φίλους του στην παιδική χαρά όσο θέλει. Και δίπλα σε αυτό βάλτε και έναν τεράστιο όγκο συγκίνησης. Και, φυσικά, νιώθω πάρα μα πάρα πολύ τυχερός».

«Γιατί στη δύσκολη εποχή που ζούμε είναι σπάνιο να συμμετέχεις σε τέτοιες παραγωγές. Γιατί μιλάμε για εκατοντάδες κοστούμια και περούκες, για δεκάδες σκηνικά, ζωντανή ορχήστρα, γύρω στα σαράντα άτομα επί σκηνής, για προβολές, σπάνιες ηχογραφήσεις και συντελεστές κορυφαίους» πρόσθεσε ο Παντελής Καναράκης.

Πηγή εικόνας: NDP Photo