Πάνος Βλάχος: Αντιδρούν Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε στην από σκηνής πρόκληση

Πάνος Βλάχος

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε, μουσικά, ο Πάνος Βλάχος!

Μια ατάκα που χρησιμοποίησε ο Πάνος Βλάχος σε εμφάνιση του στάθηκε ικανή να προκληθεί ντόρος στα social media και να πάρουν θέση επ’ αυτού τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Άρης Πορτοσάλτε. Τι προκάλεσε όμως την αντίδραση του υπουργού Υγείας και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ;

Η διάθεση του νεαρού ηθοποιού να συμπεριλάβει σε τραγούδι του τον στίχο «μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε». Κάτι που συζητήθηκε έντονα, αρχικά, από πλήθος χρηστών του διαδικτύου ώσπου να τοποθετηθεί λιτά και ο Άρης Πορτοσάλτε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.

«Καλησπέρα, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος για να λάβει, εν συνεχεία, σχετικές πληροφορίες από τους διαδικτυακούς του φίλους.

΄

Παράλληλα, μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο X, ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να πάρει σαφή θέση ενάντια στο συγκεκριμένο απόσπασμα σημειώνοντας τα εξής. «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό».

«Δηλαδή «να μας βάλουν εμένα και τον Πορτοσάλτε σε έναν σάκο»… δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ;;; Και αν αύριο…» κατέληξε ο υπουργός υγείας στη δημοσίευση του.