Πάνος Σταθακόπουλος: «Γλίτωσα δύο φορές από βέβαιο θάνατο»

Πάνος Σταθακόπουλος

"Το μόνο που με φοβίζει και με τρομάζει είναι να μου συμβεί κάτι άσχημο που θα με καθηλώσει σε ένα κρεβάτι να πονώ και να υποφέρω, με τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει βελτίωση" είπε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος έδωσε συνέντευξη στην Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για το πως γλίτωσε δύο φορές το θάνατο.

Θα ήθελα να αναφερθώ στην πίστη σας στον Θεό και στα δύο θαύματα που βιώσατε, καθώς είχατε σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Θα μας αναφέρετε τι είχε συμβεί, αλλά και για την προστάτιδά σας, την αγία Μαρίνα;

Όντως δύο φορές γλίτωσα από βέβαιο θάνατο. Η μία ήταν στην εθνική όπου, χωρίς να καταλάβω πως και γιατί, τούμπαρε τρεις φορές το αμάξι και βγήκα χωρίς αμυχή και η άλλη ήταν σε περιοδεία με το Εθνικό Θέατρο, όπου ήμουν στο αυτοκίνητο με άλλους τρεις συναδέλφους και από θαύμα δεν πέσαμε σε μία μεγάλη χαράδρα. Ήταν 17 Ιουλίου, ανήμερα της Αγίας Μαρίνας!

Έχετε έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατο. Σας φοβίζει;

Η ζωή είναι δώρο και σαν δώρο τη χαίρομαι και την απολαμβάνω όσο καλύτερα μπορώ. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε το μόνο σίγουρο και το μόνο δεδομένο είναι ο θάνατος. Ως εκ τούτου, ως ρεαλιστής ξέρω ότι θα έρθει κι εύχομαι να αργήσει. Όμως, αν τύχει για κάποιον λόγο να επέλθει το μοιραίο, δεν με φοβίζει. Το μόνο που με φοβίζει και με τρομάζει είναι να μου συμβεί κάτι άσχημο που θα με καθηλώσει σε ένα κρεβάτι να πονώ και να υποφέρω, με τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει βελτίωση. Με μια λέξη, με φοβίζει η ανημποριά.