Πάνος Νάτσης: Λαβωμένη η Ντόρα Μακρυγιάννη – «Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου»

Πάνος Νάτσης

Σπαρακτικό μήνυμα από την Ντόρα Μακρυγιάννη λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο Πάνος Νάτσης έφυγε απρόσμενα από την ζωή.

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει βυθιστεί στη θλίψη στην είδηση πως ο Πάνος Νάτσης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 31 χρονών ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου στην καρδιά της Αθήνας. Μέσα από τα social media πολλοί ήταν οι συνάδελφοι του που θέλησαν να εκφράσουν το «τελευταίο αντίο».

Ανάμεσα σε άλλους, το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Ντόρα Μακρυγιάννη θέλησε να μοιραστεί σκέψεις πόνου με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου. Γιατί Πανούλη μου; Δεν το χωράει το μυαλό μου» έγραψε, αρχικά, η νεαρή ηθοποιός.

«Τόσο ευγενικός, τόσο καλόψυχος,τόσο χαμογελαστός. Θα συνεχίζω να σε πειράζω για τις περίεργες κάλτσες που φοράς στο υπόσχομαι, σήκω ξανά. Γιατί ρε Πανούλη, σπαράζει η καρδιά μου. Σ’ αγαπάω πολύ ομορφιά μου. Πως να σου πω καλό ταξίδι, δεν μπορώ να το πιστέψω ρε Πανούλη» συμπλήρωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη, με την οποία ο Πάνος Νάτσης είχε συνεργαστεί για δυο χρόνια στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ΑΝΤ1.


Την δημοσίευση συνόδευσε με ένα μικρό άλμπουμ φωτογραφιών από τα γυρίσματα της σειράς.