Πάνος Μιχαλόπουλος: Πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από 12 χρόνια

Πάνος Μιχαλόπουλος

Η φωτογραφία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος μετά από 12 χρόνια σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται στην Καλαμάτα όπου ασχολείται με τα κτήματά του.

Ο παλαίμαχος διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης ήταν αυτός που δημοσίευσε με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος έχει αλλάξει αρκετά μετά από τόσα χρόνια αλλά παραμένει το ίδιο γοητευτικός.

«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις. Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ.

Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο, γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iraklis Tsikinis (@iraklisref)

Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό.

Είναι τρομερό ότι ο κόσμος σέβεται την απόφαση που έχω πάρει να μη θέλω να ασχοληθώ άλλο με την υποκριτική τέχνη και τη δημοσιότητα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ και δεν με ρωτάει γιατί δεν δουλεύω πια. Αυτό είναι ένα από τα παράσημα που μπόρεσα να κατακτήσω από τη δουλειά μου: ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου» είχε δηλώσει ο Πάνος Μιχαλόπουλος για την αποχή του από την τηλεόραση.»