Παναγιώτης Βασιλάκος – Αποκλεισμένος στο Πήλιο: «Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο»

Παναγιώτης Βασιλάκος

"Εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου" δηλώνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος για την κακοκαιρία Daniel.

Εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel επέλεξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος να βρεθεί στο Πήλιο μαζί με την σύντροφο του με αποτέλεσμα, δυστυχώς, να αποκλειστούν και να μην μπορέσουν να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, το νεαρό ζευγάρι βρίσκεται στο χωριό Μούρεσι απ’ όπου και ο πρώτος Έλληνας Bachelor ανήρτησε ένα εντυπωσιακό απόσπασμα.

Σε αυτό, το οποίο και ο Παναγιώτης Βασιλάκος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παρακολουθούμε το πλήθος αστραπών και βροντών που πλήττουν τις τελευταίες ώρες την ευρύτερη περιοχή του Βόλου και του Πηλίου με την κακοκαιρία Daniel να έχει προκαλέσει καταστροφές.

«Λοιπόν, παιδιά, έχουμε αποκλειστεί στο Μούρεσι, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα αν και πρέπει να επιστρέψουμε. Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο. Εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Τόσες πολλές αστραπές το δευτερόλεπτο, ασταμάτητα… Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται. Σκάνε οι βροχές και οι αστραπές και οι κεραυνοί από πάνω μας με μανία».

«Είναι μοναδικό το θέμα, εντάξει, το να το ζει κάποιος αλλά… Καλά, εντάξει… Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ούτε αύριο, δυστυχώς, στην Αθήνα. Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά, εν μέσω πολλών αστραπών και κεραυνών, ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram