Παναγιώτης Σουρέλης: «Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που του έδωσα το χέρι μου»

Παναγιώτης Σουρέλης

"Θέλω να ξεχάσω την περίοδο που έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός Alter" αναφέρει, επίσης, ο Παναγιώτης Σουρέλης.

Την «Ανάκριση» στο περιοδικό Τηλέραμα υπέστη ο Παναγιώτης Σουρέλης με αφορμή την καλοκαιρινή καθημερινή εκπομπή του Alpha, «Alpha Τώρα» την οποία και παρουσιάζει μαζί με την Αλεξάνδρα Καϋμένου και τον Χρύσανθο Κοσελόγλου. Μέσα σε όλα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο στην περίοδο που έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός Alter όσο και στη συνάντηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Σουρέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω συναντήσει πολλά γνωστά πρόσωπα από διάφορους χώρους. Ένα από αυτά που ξεχωρίζω είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που είχα τη χαρά να μου δώσει συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια. Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που του έδωσα το χέρι μου για να του συστηθώ και μου απάντησε «γεια σου, είμαι ο Γιάννης» λες και δεν τον ήξερε κανείς. Καταπληκτικός αθλητής, σπουδαίος άνθρωπος. Όπως δεν θα ξεχάσω ότι μου υπέγραψε μια φανέλα του, η οποία κατά λάθος μπήκε στο πλυντήριο, με αποτέλεσμα να σβηστεί η υπογραφή του. Παρ’ όλα αυτά, την κρατάω διότι έχει ιδιαίτερη αξία για μένα. Βεβαίως ελπίζω κάποια στιγμή να τον συναντήσω ξανά και να την υπογράψει».

«Θέλω να ξεχάσω την περίοδο που κλήθηκα να αντιμετωπίσω προβλήματα υγείας στο στενό μου οικογενειακό περιβάλλον. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, η περίοδος που έχει «χαραχτεί» στο μυαλό μου είναι όταν έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός Alter όπου εργαζόμουν για επτά χρόνια» συμπλήρωσε, επίσης, ο Παναγιώτης Σουρέλης μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα