Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Γιατί δεν ακολούθησε την Ναταλία Γερμανού στον Alpha;

Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Πώς ήταν η συνεργασία τους με την Ναταλία Γερμανού;

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μίλησε για την τηλεοπτική «μέντορα» του Ναταλία Γερμανού και εξήγησε στην εφημερίδα Real και στην Πολυξένη Καραμίχα γιατί δεν την ακολούθησε στον Alpha…

Πάμε σε ένα μεγάλο κεφάλαιο της τηλεοπτικής σου πορείας. Ναταλία Γερμανού…  «Δεν είναι ένα κεφάλαιο, είναι η συγγραφέας της τηλεοπτικής πορείας µου! Η Ναταλία φαντάστηκε τον Παναγιώτη στην τηλεόραση, η Ναταλία µε έπεισε να κάνω δοκιµαστικό. Είναι η μέντοράς µου…»

Γιατί δεν πήγες μαζί της στον Alpha;

«Είχα ήδη συζητήσει µε το κανάλι κάποια πράγματα. Κάναµε συζητήσεις και µε τη Ναταλία, η οποία δεν θέλει τους ανθρώπους δίπλα της στάσιµους. Στο ενδεχόμενο να ανοίξω τα φτερά µου, η Ναταλία ήταν ευχαριστημένη. Η πρόταση να είμαι δίπλα της είναι «ανοιχτή» και δεν μιλάω συγκεκριμένα γι’ αυτό που θα κάνει φέτος. Αυτό που µου είπε ήταν «Κάνε αυτό που σε συµφέρει. Άνοιξε τα φτερά σου και εγώ θα είμαι εδώ να σε καμαρώνω. Η πόρτα µου θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα»».

Φαίνεται ότι είναι cool άνθρωπος και κατ’ επέκταση ως παρουσιάστρια.

«Μας έδωσε άπλετο χώρο στην εκπομπή. Η Ναταλία, από τη στιγμή που θα νιώσει ασφάλεια με του συνεργάτες της, τους δίνει άπλετο χώρο. Δεν έχει ανασφάλειες. Το μοναδικό φρένο που βάζει είναι μόνο στην αρχή, μέχρι να νιώσει ασφαλής με τους συνεργάτες της.»

Υπάρχουν παρουσιαστές με τους οποίους θα ήθελες να συνεργαστείς;

«Υπάρχουν. Δεν ξέρω αν θέλω να συνεργαστώ μαζί τους, αλλά τους θαυμάζω. «Κολλάω» με όλα τα βίντεο της Κατερίνας Ζαρίφη. Αγαπάω πολύ τον Νίκο Μουτσινά. Με εξιτάρει πάρα πολύ αυτό το ατσαλάκωτο και ταυτόχρονα το στιλ «κορίτσι της διπλανής πόρτας» που έχει η Κατερίνα Καινούργιου. Θαυμάζω τον τρόπο που αντεπεξέρχεται σε τόσα διαφορετικά πρότζεκτ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.»

Στο τιμόνι ποιας εκπομπής θα ήθελες να βρίσκεσαι;

Η μοναδική εκπομπή που αισθάνομαι έτοιμος ότι θα μπορούσα να είμαι στο τιμόνι της είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Νομίζω ότι έχω καλή επικοινωνία με τον κόσμο, οπότε μάλλον θα τα πήγαινα καλά.

Οι αλλαγές στο κανάλι σε τρόμαξαν;

Όχι, δεν ανησύχησα. Οι αλλαγές ήταν για καλό. Η διάδοχη κατάσταση πήγε το κανάλι ένα βήμα μπροστά. Όσο για μένα; Ενστικτωδώς δεν ένιωσα καμιά ανασφάλεια.