Παναγιώτης Χατζηδάκης: Πώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του;

Παναγιώτης Χατζηδάκης

Η γνωριμία τους και η συγκατοίκηση.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μιλώντας στο περιοδικό People και στη Γωγώ Θωμά αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Χαρά Σαράντη, τον Ιούλιο στην Κρήτη, μια βραδιά που αποφάσισαν να κάνουν νυχτερινό μπάνιο στα Φαλάσαρνα. «Έγινε την τελευταία ημέρα των διακοπών μας στην Κρήτη. Έψαχνα μια ιδιαίτερη στιγμή για να το κάνω. Είχα πολύ καιρό το δαχτυλίδι κρυμμένο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου». Ωστόσο δεν έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία.

Τα τελευταία έξι χρόνια είσαι σε σχέση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά; Ναι. Με τη Χαρά γνωριστήκαμε στην Αντίπαρο. Τότε περνούσα μια περίοδο που δεν ήθελα τίποτα. Δεν ήθελα να ασχολούμαι με το άλλο φύλο. Βρισκόμουν στο χωριό μου και μιλούσα με ένα φίλο μου που ήταν στην ίδια φάση. Αποφασίσαμε να πάμε στην Αντίπαρο. Θυμάμαι ότι ήμουν σε ένα μαγαζί και φεύγοντας στις 3.00 τα ξημερώματα εκείνη έμπαινε. Ο ένας έπεσε πάνω στον άλλο και μείναμε εκεί όλο το βράδυ, έξω από το μαγαζί, κάτω από ένα φοίνικα. Από τότε είμαστε μαζί. Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά τόσο μεγάλη σχέση. Η Χαρά δεν έχει καμία σχέση με το χώρο. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και δουλεύει σε τράπεζα.

Μένετε μαζί πλέον με τη Χαρά; Συγκατοικήσαμε σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Μένουμε μαζί στη Νέα Σμύρνη εδώ και έξι χρόνια.

Είσαι σε φάση να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια; Έχω κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό μου. Για μένα γάμος σημαίνει ένα μεγάλο πάρτι. Δεν μπορώ με τίποτα τα βεγγαλικά και το κόψιμο της τούρτας. Ωστόσο, δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο. Τα παιδιά είναι η ουσία για μένα. Ο λόγος που είσαι με έναν άνθρωπο, που συγκατοικείς και κάνεις πράγματα μαζί του, είναι γιατί θέλεις να κάνεις παιδιά, με την έννοια της εξέλιξης της σχέσης και όχι εγωιστικά. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω ένα παιδί και να είμαι όσο καλύτερος γονιός γίνεται.