Παναγιώτα Βλαντή: «Την αγάπησα την Σιλβή, έχει αφήσει εποχή»

Παναγιώτα Βλαντή

«Δεν θέλω να ζω με την ανάμνηση ενός ρόλου. Τον κρατάω με πολλή αγάπη αλλά πάμε και σε επόμενους», λέει η Παναγιώτα Βλαντή.

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Θάνο Ξάνθο έδωσε συνέντευξη η Παναγιώτα Βλαντή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ρόλο της Ρωξάνης στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά», αλλά και για τη Σιλβή από τα Μαύρα Μεσάνυχτα.

Τηλεοπτικά βρίσκεστε στο «Άσε μας ρε μαμά». Η «Ρωξάνη» που υποδύεστε, είναι ένας από τους καλύτερους τηλεοπτικούς σας ρόλους;

Ναι ισχύει αυτό. Εμένα μου αρέσουν οι έντονοι χαρακτήρες, όχι οι γλυκανάλατοι. Θέλω να είναι ιδιαίτερες προσωπικότητες, να έχουν κάποια παραξενιά και να μην φαντάζουν εξαρχής θετικοί. Η Ρωξάνη έχει μία τρέλα, έχει πολλά κόντρα πράγματα από εμένα κι αυτό είναι που με ιντριγκάρει στον ρόλο. Δεν θέλω έναν ρόλο που να μην έχω να κάνω κάτι.

«Η Σιλβή» στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» είναι ένας ρόλος που σας «κυνηγάει» μέχρι και σήμερα;

Ε μα ναι, φυσικά! Είναι ένας ρόλος πολύ έντονος, ιδιαίτερος, κωμικός και καλογραμμένος. Την αγάπησα την «Σιλβή» και για μένα έχει αφήσει εποχή. Αλλά πάντα λέω ότι πρέπει να προχωράμε και σε άλλους ρόλους, δεν θέλω να προσκολληθώ στο παρελθόν και να λέω μόνο αυτό ήταν. Δεν θέλω να ζω με την ανάμνηση ενός ρόλου. Τον κρατάω με πολλή αγάπη αλλά πάμε και σε επόμενους!

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχετε βιώσει μέχρι σήμερα στο επάγγελμά σας;

Δεν θέλω να κρατάω πίκρες και μίση από τη δουλειά. Σαφώς κι έχω κάνει και συνεργασίες που δεν έχω περάσει καλά ή έχω αναρωτηθεί γιατί εγώ να είμαι εδώ. Παρ όλα αυτά δεν το γνώριζα από την αρχή, έβγαλα όλη τη σεζόν και είπα από τότε ότι θα προσέχω όσο μπορώ, ένα άτομο με το οποίο έχω ξαναδουλέψει και δεν μου έχει κάνει καλό.