Ουγγαρέζος: «Οι σχέσεις στον χώρο δεν είναι εύκολες»

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό »ΕΓΩ!», αποκαλύπτει πως έχει τύχει να τον φλερτάρει κοπέλα κι αισθάνθηκε αμήχανα, γιατί προτιμά να φλερτάρει ο ίδιος -είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας κι όχι κυνηγού- και απαντά αρχικά, στο πώς συμπεριφέρεται ένας άνθρωπος που είναι πάντα η ψυχή της παρέας, όταν έχει τις μαύρες του…

 
»Στις »μαύρες» μου, χρειάζομαι το χρόνο »αποφόρτισής» μου. Είμαι και κυκλοθυμικός ως άνθρωπος. Καλώς ή κακώς, στη δουλειά μας πρέπει να είσαι ευδιάθετος. Δεν μιλάω για υποκρισία ή »προσωπείο», αλλά να μην μεταφέρεις τα προβλήματά σου. Όταν λοιπόν, μου συμβαίνει να μην είμαι καλά, προσπαθώ να είμαι με δικούς μου ανθρώπους και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, μέχρι και να τραγουδάω. Όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στην Αγγλία, στην εξεταστική είχα πολύ πίεση και τραγουδούσα στη φοιτητική εστία. Και κάθε Δευτέρα ο υπεύθυνος μου έβαζε πρόστιμο 10 λίρες!»

»Οι σχέσεις στο χώρο δεν είναι εύκολες, γιατί εκ των πραγμάτων ο χώρος είναι πολύ επιφανειακός. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και το εφήμερο στοιχείο. Σήμερα μπορεί να σε βρίζω, αύριο μπορεί να βρεθούμε σε ένα event και να είναι όλα μια χαρά. Ο χώρος δεν ευνοεί τις φιλίες…»

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE