«Όταν ο ΑΝΤ1 τού «τελείωσε» τις σειρές, ο Νίκος Φώσκολος είχε μια απογοήτευση με το κανάλι»

"Τους είπα "φερθήκατε αχάριστα στο Νίκο, ήταν σαν να το κάνατε σε μένα". Ειλικρινά, ούτε να τους βλέπω δεν θέλω"!

Οι νεότερες γενιές τον έχουν ταυτίσει κυρίως με τη «Λάμψη» και το «Καλημέρα, ζωή» του Νίκου Φώσκολου. Οι παλιότεροι τον θυμούνται από τις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ο Γιώργος Βουτσίνος, σε συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, κάνει μεταξύ άλλων μια αναφορά που προκαλεί αίσθηση.

«Όταν ο ΑΝΤ1 τού «τελείωσε» τις σειρές, ο Νίκος Φώσκολος είχε μια απογοήτευση με το κανάλι και προσωπικά με τον Κυριακού. Αρρώστησε και το μεγάλο του παράπονο ήταν: «Μα, ούτε ένα τηλέφωνο από το κανάλι»; Και τις σειρές τις σταμάτησαν από… τηλεφώνου. Εκεί μαράζωσε ο Νίκος. Αυτό του δημιούργησε πρόβλημα στο στομάχι και ο Νίκος Φώσκολος μας αποχαιρέτησε… Έτσι απλά…

Γιώργος Βουτσίνος

Δεν θέλω να θυμάμαι αυτές τις μέρες, γιατί ήταν το αποκορύφωμα της αχαριστίας εκ μέρους του καναλιού. Εγώ, επειδή λάτρευα και λατρεύω τον Νίκο, τους έκλεισα το τηλέφωνο δύο φορές όταν μου ζήτησαν να συνεργαστούμε μετά τον Φώσκολο. Τους είπα «φερθήκατε αχάριστα στο Νίκο, ήταν σαν να το κάνατε σε μένα». Ειλικρινά, ούτε να τους βλέπω δεν θέλω»!