«Όταν μπήκα στις Άγριες Μέλισσες αισθάνθηκα πολύ οικεία, αγάπησα περισσότερο την τηλεόραση»

Άγριες Μέλισσες

«Στις Άγριες Μέλισσες είδα φίλους με τους οποίους έχω συνεργαστεί ξανά, αλλά και καινούργιους ανθρώπους».

Ο Παύλος Κουρτίδης, που τον γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα στο ρόλο του Λια, έδωσε συνέντευξη στο “TV O’Clock” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, όπου αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Την προηγούμενη σεζόν συμμετείχες για έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”. Τι αίσθηση σου άφησε αυτή συνεργασία;

Τηλεοπτικά, δεν είχα καταθέσει την ταυτότητά μου και αυτό συνέβη από δική μου επιλογή, επειδή ήθελα να ασχοληθώ αποκλειστικά με το θέατρο, με το οποίο ήμουν και είμαι παντρεμένος. Ωστόσο, όταν μπήκα στις Άγριες Μέλισσες, αισθάνθηκα πολύ οικεία και σαν να ήμουν σε έναν δικό μου χώρο. Μάλιστα, είδα φίλους με τους οποίους έχω συνεργαστεί ξανά, αλλά και καινούργιους ανθρώπους.

Παύλος Κουρτίδης

Αναθεώρησες τη σχέση σου με την τηλεόραση;

Η αλήθεια είναι ότι οι Άγριες Μέλισσες με έκαναν να αγαπήσω περισσότερο την τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, αν προκύψει κάποιος ρόλος που έχει να πει κάτι στο κοινό, όπως ήταν ο Λιας, ο χαρακτήρας που υποδύθηκα, φυσικά και δεν θα πω όχι.