«Όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου έπαιζε στο Survivor, μου έλεγαν οι φίλοι μου ότι εάν εγώ…»

Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Εκείνη αποχώρησε και εγώ ίσως να αποχωρούσα αν δεν έφευγα. Εκείνη είχε απομονωθεί. Εγώ δεν νομίζω ότι απομονώθηκα ακριβώς…».

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή έδωσε συνέντευξη η Ιουλιέτα Κίτρινου, μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Είδαμε πολλές εντάσεις στην ομάδα.

Κατ’ αρχάς, δεν θέλω να ρίξω όλο το βάρος στον Βασιλικό. Θεωρώ ότι η πίεση στην ομάδα μας είναι φυσιολογική, είναι λόγω πείνας και με τις απανωτές ήττες χάσαμε κάποια έπαθλα φαγητού, τα οποία τα είχαμε πραγματικά ανάγκη. Ο Βασιλικός προκάλεσε με τη συμπεριφορά του, αλλά ήταν λίγο άδικη η αντιμετώπισή του, μετά από την ομάδα.

Υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να στήσουν μια κλίκα;

Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, γιατί εγώ δεν ασχολήθηκα με αυτό το κομμάτι στο παιχνίδι.

Ιουλιέτα Κίτρινου

Η στάση σου θύμισε λίγο την περίπτωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Το αστείο είναι πως όταν έπαιζε η Ειρήνη στο πρώτο Survivor, οι φίλοι μου μου έλεγαν πως εάν έπαιζα ποτέ σε αυτό, θα ήμουν ίδια εκείνη. Κάτι κοινό είδαν και εγώ κάπως έτσι το έζησα. Εκείνη αποχώρησε και εγώ ίσως να αποχωρούσα αν δεν έφευγα. Εκείνη είχε απομονωθεί. Εγώ δεν νομίζω ότι απομονώθηκα ακριβώς, απλώς δεν ήθελα να μπω σε τριπάκια άλλα. Όταν είμαστε πιεσμένοι, είναι εύκολο να ξεσπάσουμε ο ένας στον άλλον. Επειδή δεν ήθελα ούτε να ξεσπάσουν σε μένα ούτε να το κάνω εγώ κράτησα μια πιο ουδέτερη στάση. Δεν απομονώθηκα, όμως, ειδικά με την Αφροδίτη και τη Δήμητρα που ήμουν πολύ κοντά έβγαζα από μέσα μου αυτά που ένιωθα.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!