«Όταν έκλεισε το Alter βίωσα άμεσα και βίαια τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης»

Alter

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος μιλάει για την περίοδο που έκλεισε το Alter.

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Παναγιώτης Σουρέλης, ο οποίος μίλησε και για τη δύσκολη στιγμή που βίωσε ως εργαζόμενος του Alter, όταν έκλεισε το κανάλι.

Δεύτερη χρονιά Παναγιώτη για εσένα στο πρωινό του σταθμού. Ποιο είναι το στίγμα που θέλεις να αφήσετε φέτος;

Την περσινή σεζόν ο κόσμος αγκάλιασε το “Alpha παντού” και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που θεωρώ ότι κάναμε αποτελεσματικά τη δουλειά μας, χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Προσωπικός μου στόχος είναι να εδραιωθούμε στη συνείδηση του κόσμου, ότι από εμάς θα ενημερώνεται έγκαιρα και αξιόπιστα τόσο για τα σοβαρά θέματα της επικαιρότητας όσο και για τις ειδήσεις που μας διασκεδάζουν.

Σε αγχώνει η τηλεθέαση;

Η τηλεθέαση είναι ένα εργαλείο για να βλέπουμε τι προτιμά ο κόσμος. Εννοείται ότι θέλουμε να αρέσει η εκπομπή στους τηλεθεατές.

Παναγιώτης Σουρέλης

Παναγιώτη, η διετία του Alter με ότι επέφερε, και μιλώ για το γεγονός της μη απολαβής των δεδουλευμένων σου, τι άλλαξε στη ζωή σου, αλλά και τι σε δίδαξε ταυτοχρόνως;

Το λουκέτο στο Alter ήταν ένα από τα πρώτα “κανόνια” στην αγορά. Βίωσα άμεσα και βίαια τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, όπως και εκατοντάδες συνάδελφοί μου. Όμως το μεγαλύτερο προσόν ενός ανθρώπου είναι να προσαρμόζεται στις συνθήκες και να επιβιώνει. Και αυτό έκανα. Σήμερα, δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Έμαθα να εκτιμώ αυτά που έχω.

Τι ονειρεύεσαι ακόμη να έρθει στη ζωή σου;

Αν θα μπορούσα να κάνω μόνο μια ευχή, και αυτή να πραγματοποιούνταν, θα ήταν υγεία για μένα και την οικογένειά μου. Όλα τα υπόλοιπα, χρήματα, επαγγελματική ανέλιξη και άλλα, είναι στο χέρι μας.