Οργισμένη η Τζένη Μπαλατσινού με το δημοσίευμα για την κόρη της: «Η μυθοπλασία έχει και τα όριά της»

Τζένη Μπαλατσινού

Ξέσπασε η Τζένη Μπαλατσινού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε γνωστό περιοδικό που κάνει λόγο για εγκυμοσύνη της Αμαλίας Κωστοπούλου, η Τζένη Μπαλατσινού με αναρτήσεις που έκανε στο Instagram, ξέσπασε για το ψευδές αυτό άρθρο.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένεια μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, που, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου.

Η «λεπτομέρεια» ότι κανένα σημείο της αφήγησης δεν συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους. Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο Story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα – πλην αναληθή – σενάρια για το μέλλον του.

Υ.Γ. Όχι δεν ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλά η μυθοπλασία έχει τα όριά της» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.