Ορέστης Τζιόβας: «Μου στέλνουν από γυμνές φωτογραφίες με μόρια μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε»

Ορέστης Τζιόβας

Δείτε όλα όσα είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

Για τα ριάλιτι, αλλά και για τα μηνύματα που δέχεται στα social media απάντησε ο Ορέστης Τζιόβας, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Σε ριάλιτι θα συμμετείχες;

Προσωπικά, δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Θεωρώ πως υποβαθμίζουν τη δουλειά μου και μιλάω καθαρά για εμένα, όχι για τους άλλους συναδέλφους. Έχω κάνει διαφορετικά ήδη θεάτρου και έχω πάρει για όλα πολύ καλές κριτικές. Σκέφτηκα, όμως, πως αν του χρόνου κλείσουν τα θέατρα, γιατί να μην πάρω μέρος σε κάποιο σόου ή σε κάποιο ριάλιτι για να βγάλω τα λεφτά μου, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην ψωμολυσσάξω;

Ποιος θα με κρίνει από τη στιγμή που υπάρχει θέμα βιοπορισμού; Εγώ δεν έχω στον ήλιο μοίρα, ούτε οι γονείς μου έχουν λεφτά, ούτε από την οικογένειά μου κάποια περιουσία ώστε να πάρω ένα ενοίκιο. Βιοπορίζομαι τελείως από τον εαυτό μου.

Ποια είναι η σχέση σου με τα social media;

Είμαι πολύ ενεργός. Ο πατέρας μου ήταν προγραμματιστής και έκανα chat από 13 ετών. Είναι βαθιά χαραγμένο μέσα μου το socializing μέσω ίντερνετ, γι’ αυτό δεν ήταν κάτι που μου ήρθε ξαφνικά. Καταλαβαίνω απόλυτα τη διαφοροποίηση της αληθινής ζωής από τη διαδικτυακή. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτή τη διαφοροποίηση και είναι τρομακτικό.

Φαντάζομαι σου στέλνουν διάφορα και άντρες και γυναίκες.

Μη σας πω τι λαμβάνω, από γυμνές φωτογραφίες με μόρια μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε. Δεν με σοκάρει όμως, είναι κάτι αναμενόμενο. Τα θετικά του ίντερνετ είναι πως μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με κάποιον άνθρωπο, τον οποίο ενδεχομένως δεν θα πετύχαινες κάπου αλλού.

Έχεις κάνει σχέση μέσα από τα social media;

Εννοείται, έγινε η γνωριμία, βγήκαμε και δημιουργήθηκε μια σχέση.