«Οίκος Ευγηρείας»: Σπάνια έξοδος με συγκινητικές στιγμές

Δείτε φωτογραφίες...

Δεν είναι λίγα όσα έχουν ζήσει στα χρόνια της καριέρας τους, στιγμές χαράς, συγκίνησης και έντονων συναισθημάτων για τον καθένα ξεχωριστά. Η φετινή χρονιά τους δικαιώνει και τους ανταμείβει με το πιο δυνατό χειροκρότημα όταν το κοινό κατακλύζει το θέατρο «Μπρόντγουαιη» για να δει την παράσταση «Οίκος ευγηρίας» που συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά.

Μετά από την παράσταση ακολούθησε μια σπάνια έξοδος για τους περισσότερους καθώς θέλανε να βγούνε και να διασκεδάσουν όλοι μαζί και ο ένας δίπλα στον άλλο, μάλιστα οι θαμώνες του «Πηνελόπη και μνηστήρες» όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία τους, ζητούσαν συνεχώς αναμνηστικές φωτογραφίες και στην συνέχεια διασκέδασαν και οι ίδιοι μαζί τους.

Πρώτη έφτασε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου που δεν σταμάτησε λεπτό να δέχεται την αγάπη του κόσμου για όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο, ακολούθησε η Καίτη Φίνου αλλά και ο Σπύρος Θεοδόσης με την Τιτίκα Σαριγκούλη που με την είσοδο τους δέχτηκαν το πιο αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου. Στην συνέχεια ακολούθησαν οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παράστασης, Ανέστης Βλάχος, Αθηνά Μαυρομάτη, Δημήτρης Καικής και ο Κώστας Λάσκος.

Λίγο πριν αποχωρήσουν από το μαγαζί ο Ανέστης Βλάχος παρά τα 90 χρόνια της ηλικίας του, σηκώθηκε εμφανώς συγκινημένος και χόρεψε ένα ζειμπέκικο που το αφιέρωσε σε όλους τους φίλους της βραδιάς.