Οι συνεργάτες από το Πρωινό mou του MEGA ξανά μαζί μετά από 7 χρόνια

Πρωινό mou

Η "οικογενειακή" φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Ποιοι βρέθηκαν ξανά μετά από καιρό;

Το Πρωινό mou ήταν η πολύ επιτυχημένη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που έκανε πρεμιέρα στο MEGA, στις 11 Οκτωβρίου 2010. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων σεζόν παρουσιαστές της εκπομπής υπήρξαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι το καλοκαίρι του 2013 πήραν μεταγραφή στον ΑΝΤ1.

Αυτές τις τρεις σεζόν που συνεργάστηκαν με το MEGA, ο Γιώργος και η Φαίη και η προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα τους σάρωσαν σε τηλεθέαση. Όλοι όσοι συνεργάστηκαν εκείνα τα χρόνια, στην πορεία έγιναν μια οικογένεια.

Επτά χρόνια μετά, το βράδυ της Τετάρτης, αρκετοί από αυτούς συναντήθηκαν στο σπίτι της Τζίνας Γαβαλά. Στο reunion βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Σάσα Σταμάτη και ο Άκης Πετρετζίκης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέβασε την «οικογενειακή» τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα:

«Γιατί οι παρέες δε χαλάνε για τα κανάλια, ρε μα…α. Το ορίτζιναλ Πρωινό του ορίτζιναλ Μέγα σε Ορίτζιναλ ριγιούνιον. Άντε να τους ξαναβρείτε τώρα (και να τους εκτιμάτε, όσοι τους έχετε)».