«Οι Σαββατογεννημένες» με κυνηγάνε ακόμη

“Η σειρά αγγίζει τόσες γυναίκες γιατί βρίσκουν στοιχεία από τη δική τους ζωή. Παράλληλα, είναι πολύ αισιόδοξη σειρά, που δείχνει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να πάρεις αποφάσεις, να ερωτευθείς να ζητήσεις συγγνώμη από το παιδί σου. Αγγίζει ιδιαίτερα τις γυναίκες που είναι γύρω στα 40.”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Την ημέρα που έκλεινα τα 40, ήταν σαν να γύριζα ξαφνικά σελίδα. Είναι απίστευτος ο ρατσισμός της παρατεταμένης νεότητας που έχει επιβληθεί στις γυναίκες”. 
 
Μιλώντας για  το ρόλο που την έκανε ευρύτερα γνωστή, μέσα από  τη σειρά “Σαββατογεννημένες”,αναφέρει: “Ακόμη, με λένε “σενιόρα Σούλα” και μου αρέσει τόσο πολυ! Ήμουν θεατρική ηθοποιός και με γνώριζαν οι άνθρωποι του χώρου και μερικοί θεατρόφιλοι. Η τηλεόραση δίνει τα διαπιστευτήρια και εγώ τα πήρα με τον καλύτερο τρόπο”. 
Τι αλλαγές  έφερε στη ζωή της η τηλεόραση; “Έγινα πολύ χαρούμενη. Ένιωσα ότι πατάω καλύτερα στα πόδια μου. Είναι πολύ θλιβερό ένας άνεργος ηθοποιός του θεάτρου να πηγαίνει στον ΟΑΕΔ και να τον ρωτάνε με δυσπιστία “Είσαι ηθοποιός;”, γιατί θεωρούν ηθοποιό όποιον είναι αναγνωρίσιμος της τηλεόρασης”.
Πηγή:Tlife