Οι Roomies έρχονται στο MEGA και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάς βάζει backstage

Roomies

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοιμάζεται για την πιο όμορφη συγκατοίκηση!

Μόλις μια εβδομάδα απομένει έως οι… Roomies έρθουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Ζαρίφη που θα «συγκατοικούν» κάθε Σαββατοκύριακο στις 16:30 με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για το ερχόμενο, 24 Οκτωβρίου.

Όπως μας έχει ήδη πληροφορήσει το δελτίου του Μεγάλου Καναλιού, η Μαρία, η Κατερίνα και η Ντορέττα θα συναντούν φίλους, θα μαγειρεύουν, θα συζητούν, θα αστειεύονται, όπως ακριβώς κάνουμε όλοι στα δικά μας σπίτια. Θα κάθονται αναπαυτικά στον καναπέ, με μια ζεστή κούπα καφέ στα χέρια και θα σχολιάζουν την επικαιρότητα και όσα μας έκαναν εντύπωση μέσα στην εβδομάδα, με το δικό τους απολαυστικό τρόπο.

Επίσης, θα σερφάρουν στο ίντερνετ και θα παίρνουν θέση για τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα των social media.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να μας… μεταφέρει νωρίτερα στον κόσμο των Roomies δημοσιεύοντας ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο το απόγευμα του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Στην υγειά μας κορίτσια. Οι Roomies έρχονται, Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 16.30, στο @megatvcom. Είστε έτοιμοι γι αυτή την συγκατοίκηση;;;».

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε πως, σαν κορίτσια που θέλουν να φροντίζουν τον εαυτό τους, θα παίρνουν θέση μπροστά στον καθρέφτη και θα μοιράζονται τα δικά τους beauty μυστικά αλλά και ιδέες για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο όμορφη!