Οι Μέλισσες και η Δέσποινα Βανδή υποδέχονται αγαπημένους φίλους

Μέλισσες

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Έναστρον» για τις Μέλισσες και την Δέσποινα Βανδή 

Οι Μέλισσες και η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούν στη διασκέδαση, με τις εμφανίσεις τους στο «Έναστρον» να γίνονται ο απόλυτος πόλος έλξης κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μεταξύ εκείνων που έζησαν από κοντά το συναρπαστικό live party ήταν η Τάμτα, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου.

Η Τάμτα, που συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τις Μέλισσες σε live εμφανίσεις, αλλά και δισκογραφικά στο album «Duets» που κυκλοφορεί από την Panik Records, «μάγεψε» επί σκηνής με τον Χρήστο Μάστορα. Οι δυό τους ερμήνευσαν το χρυσό single «Όλα Τελείωσαν» που περιλαμβάνεται στο «Duets», ενώ η Τάμτα χάρισε και μία ξεχωριστή ερμηνεία του «My Heart Will Go Οn».

Ως άψογος  οικοδεσπότης, ο Χρήστος Μάστορας υποδέχθηκε στο «Έναστρον» και τον Λάκη Λαζόπουλο,με τον οποίο τραγούδησαν μαζί  το θρυλικό «Όταν Έχω Εσένα» στο οποίο ο γνωστός ηθοποιός υπογράφει τους στίχους. Μοναδικές μουσικές στιγμές εκτιλύχθηκαν και με την Άντζελα Δημητρίου. Η «Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού» έκανε ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα το «Φωτιά Στα Σαββατόβραδα», ενώ τραγούδησε solo και το διαχρονικό της hit «Ουρανέ».

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι Μέλισσεςκαι η Δέσποινα Βανδή κάνουν τις νύχτες μας συναρπαστικές στο «Έναστρον», μαζί τους οι  Kings και η Τάνια Μπρεάζου.