Οι φίλοι του Πάνου Χατζηκουτσέλη τιμούν τη μνήμη του

Πάνος Χατζηκουτσέλης

Την βραδιά θα παρουσιάσει ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο Πάνος Χατσηκουτσέλης έφυγε από κοντά μας στις 20 Μαρτίου, εν μέσω κορονοϊου και όλοι όσοι ήθελαν να του πουν το τελευταίο αντίο δεν μπόρεσαν…ήταν απαγορευτικό…

Ήρθε όμως η στιγμή που θα καταφέρουν όσοι τον αγαπούν να συναντηθούν και να τον τιμήσουν. Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 21:00 στο θέατρο Χυτήριο θα πραγματοποιηθεί μια βραδιά αφιερωμένη στο Πάνο Χατζηκουτσέλη.

Οι φίλοι του αγαπημένου ηθοποιού γράφουν:  «Στις 24-6-2020 είναι 3 μήνες και 4 ημέρες, που έφυγε από κοντά μας, ο Πάνος Χατζηκουτσέλης . Όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε και ζήσαμε κοντά του, τιμούμε την μνήμη του, με μια αφιερωματική βραδιά, γεμάτη τραγούδια… , γιατί έτσι του άρεσε… Κρατώντας όλους τους κανόνες και τις αποστάσεις για την προστασία της υγείας μας, ευλαβικά! Με πρωτεργάτη την ανιψιά του και στήριγμα του Πάνου τα τελευταία χρόνια Αση Χατσηκουτσέλη και οι κοντινοί του φίλοι, όπως ο Άγγελος Πυριόχος, ο Σπύρος ο Θεοδόσης και η Κατερίνα Μαντέλη αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια βραδιά με τραγούδια, κείμενα του και βίντεο με χαρακτηριστικές σκηνές της καριέρας του».

Την βραδιά θα παρουσιάσει ο Άγγελος Πυριόχος, θα μιλήσουν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χρήστος Βαλαβανίδης, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Βάσια Παναγοπούλου, η Ασπασία Κράλλη, ο Αντώνης Ξένος, ο Σπύρος ο Θεοδόσης, η Κατερίνα Μαντέλη, η Αση Χατζηκουτσέλη και όσοι αγαπημένοι συνάδελφοι του, θα παρευρεθούν στην βραδιά αυτή.

Τραγουδούν, η Ελένη Δήμου, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Πένυ Ξενάκη, η Μαρία Κανελλοπούλου. Κείμενα του Πάνου Χατσηκουτσέλη θα διαβάσει η ηθοποιός Γεωργία Ζώη και βεβαίως θα τραγουδήσει, υπό την συνοδεία κιθάρας ,της μουσικού και συνθέτριας Αρετής Κοκκίνου.

Παίζουν οι μουσικοί: Μαρίνα Τσοκάνη πιάνο, Θωμάς Καραμαζάκης κιθάρα, Αρετή Κοκκίνου κιθάρα μαντολίνο. Θερμή παράκληση όποιος θέλει να βρεθεί σε αυτή την βραδιά θα πρέπει να κάνει κράτηση, γιατί ακόμα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα (περιορισμένος αριθμός ατόμων ανά τετραγωνικό) για τις εκδηλώσεις. Μάσκες και αντισηπτικό θα βρείτε στην είσοδο του φιλόξενου Θεάτρου «Χυτήριο».

Η είσοδος με πότο είναι 10 ευρώ. Η επιθυμία του ήταν αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ (ταμείο αλληλοβοήθειας ηθοποιών) τώρα γίνεται πράξη μέσω αυτής της βραδιάς.  Στο Θέατρο «Χυτήριο» λοιπόν 24-6-2020!