«Οι Άγριες Μέλισσες δεν είναι για μένα, δεν με κερδίζει ένα σενάριο σαπουνοπερικό»

Άγριες Μέλισσες

«Επιχείρησα να δω τις Άγριες Μέλισσες, είδα τρία επεισόδια, εκτίμησα πολύ το επίπεδο των γυρισμάτων, το καστ, λάτρεψα τη Μαρία Κίτσου».

Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real και την Πολυξένη Καραμίχα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Όπως τόνισε ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 δεν τον… κέρδισε.

Τι παρακολούθησες φέτος;

Παρακολούθησα πολλά από τα ριάλιτι, γιατί πιστεύω ότι, εκτός από μικρογραφία της κοινωνίας, είναι ένα δείγμα για νέες συμπεριφορές, νέα ήθη και τάσεις που υπάρχουν στον κόσμο και ακόμη δεν έχουν γίνει αντιληπτές. Δεν παρακολουθώ ελληνικές σειρές, γιατί δεν με πείθουν, ενώ είμαι φαν των ξένων σειρών και του διεθνούς κινηματογράφου.

Το «Νησί» είναι η μοναδική ελληνική δραματική σειρά που έχω δει. Επιχείρησα να δω τις Άγριες Μέλισσες, είδα τρία επεισόδια, εκτίμησα πολύ το επίπεδο των γυρισμάτων, το καστ, λάτρεψα τη Μαρία Κίτσου, αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι για εμένα.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Όταν ένα σενάριο είναι λίγο… σαπουνοπερικό, δεν με κερδίζει. Παρακολουθώ πολύ ενημερωτικές και κάποιες ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς πρέπει να γνωρίζω τα θέματα της επικαιρότητας.