Οι «8 Λέξεις» επιστρέφουν και ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για όλα – Τα νέα πρόσωπα, οι κόντρα ρόλοι και η αποχώρηση

Ανδρέας Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει τρεις νέες εισόδους και μια αποχώρηση στις "8 Λέξεις"

Όλα έτοιμα μοιάζει να τα έχει ο Ανδρέας Γεωργίου για τον δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις». Ο αγαπημένος δημιουργός παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη αποκαλύπτοντας όλες τις αλλαγές και τα πρόσωπα που θα δούμε στα νέα επεισόδια!

Η Δανάη Παπά θα είναι η μόνη που δεν θα δούμε στη νέα σεζόν;

Ολοκληρώθηκε ο ρόλος της Δανάης. Παίζει σε αρκετά από τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Είναι κάποια επεισόδια που δεν είχαν προβληθεί από την πρώτη σεζόν. Σταδιακά θα δούμε κάποιες αποχωρήσεις και κάποιες αφίξεις.

Το φινάλε της Δανάης έχει σχέση με τον εθισμό της στις ουσίες;

Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες. Σεναριακά θα δείτε ότι η Δανάη πρέπει να αποχωρήσει για να υπάρξει εξέλιξη στο σενάριο, αλλά και στους ήρωες που μένουν πίσω στο περιβάλλον της.

Οι ρόλοι του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θεοχάρη Ιωαννίδη;

Ο Πολυδερόπουλος μπαίνει στις «8 Λέξεις» με έναν κόντρα ρόλο από αυτόν που τον είχαμε δει στο «Τατουάζ». Είναι μια πολύ ευχάριστη νότα σε όλο το σίριαλ. Αυτός ο ρόλος θα συζητηθεί γιατί το «θα συζητηθεί» είναι και ένα από τα σλόγκαν του. Τον Θεοχάρη Ιωαννίδη θα τον δούμε σε ένα ρόλο διαφορετικό από ότι τον έχουμε συνηθίσει. Κάνει ένα πολύ ωραίο δίδυμο με την Άννα Μπεζάν. Η χημεία τους είναι εξαιρετική. Νομίζω ότι έχει δέσει το καστ. Είναι πολύ ωραίο το παζλ. Πολύ ανανεωμένο, με πολύ ωραία εικόνα.

Και η δημοφιλής πρωταγωνίστρια που εντάσσεται στη σειρά;

Έχουμε την άφιξη της Πέννυς Φοινίρη. Εξαιρετική ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση της Κύπρου, απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου στην Ελλάδα. Ο ρόλος της είναι πολύ απαιτητικός, θα το δείτε και στις οθόνες σας. Λέει πολλά και μιλά πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνει, αλλά τα έχει καταφέρει και το έχει κατακτήσει. Είναι ένας ρόλος που θα αγαπηθεί. Και παίζει πολύ με τον Νίκο Πολυδερόπουλο.