Ο Ζαχίρ αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Αυτό το είπα μόνο στον Χρήστο Μπάρκα! Θεωρούσα πως…»

Ζαχίρ Γιαβαρί

«Αυτό ίσως και να επηρέασε το κομμάτι της απόδοσής μου στη μαγειρική».

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Ζαχίρ Γιαβαρί, ο οποίος αποκάλυψε και κάτι, το οποίο το είχε μοιραστεί μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα.

«Αυτούς τους τρεισήμισι μήνες είχα το άγχος μήπως ο κόσμος με θεωρήσει έναν κακομοίρη, δυστυχισμένο. Γιατί ποτέ μέχρι τη μέρα της οντισιόν δεν είχα μιλήσει για την ιστορία μου και δεν είχα αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς έχω μεγαλώσει, τι ζόρια έχω περάσει, αλλά και τι κινδύνους έχω αντιμετωπίσει που θα μπορούσαν να μου στοιχήσουν τη ζωή. Αυτό ίσως και να επηρέασε το κομμάτι της απόδοσής μου στη μαγειρική.

Θεωρούσα πως είχα ξεφτιλιστεί στον κόσμο και ότι όλοι γελάνε μαζί μου. Αισθανόμουν άσχημα και ντροπή που μίλησα στην οντισιόν για μένα, διότι εδώ έπρεπε να δείξω το ταλέντο μου στη μαγειρική, όχι να πω την ιστορία της ζωής μου. Αυτό που σου λέω τώρα δεν το μοιράστηκα με κανέναν μέσα στο παιχνίδι, παρά μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα. Μάλιστα, τόσο στον Χρήστο όσο και στον Παντελή είχα πει ότι ήθελα να φύγω από το MasterChef» εξομολογήθηκε ο Ζαχίρ.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο μαζί με το Έθνος

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!