Ο Βασίλης Νομικός για… ένα πρωινό: «Αλλοίμονο να είμασταν όλοι ίδιοι»

Βασίλης Νομικός

Το μήνυμα που στέλνει ο Βασίλης Νομικός μέσω social media...

Παρελθόν από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αποτελεί ο Βασίλης Νομικός, ο οποίος και αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από την ομάδα της Φαίης Σκορδά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης είχε αναφέρει στον αέρα του Πρωινού Μας πως «θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα που ήταν μαζί μας ο Βασίλης, ήρθε, μας χαιρέτησε. Ήταν μια δική του σκέψη, απόφαση, οριστική βέβαια, να μην συνεχίσει. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία, από κοινού αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί».

«Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, κύριος. Να πω και δημοσίως ότι η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και τον περιμένει πάντα μια θέση» κατέληξε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στην εκπομπή που προβλήθηκε το πρωινό της Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2023.

Τρεις μέρες μετά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Νομικός θέλησε να γράψει μια ιστορία για… «ένα πρωινό» και να την μοιραστεί με τους διαδικττυακούς του φίλους. «Ένα πρωινό… Οφείλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Η διαφορετικότητα επιβάλλεται. Αλλοίμονο να είμασταν όλοι ίδιοι. Δεν είμαστε». «Όσοι με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια έχετε άποψη. Καλή τύχη σε όλους».