Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν αγαπάει πολύ τα Χριστούγεννα και εξηγεί το γιατί

Βασίλης Μπισμπίκης

Δείτε την εξήγηση που έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στο περιοδικό “7 μέρες TV” και τον Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος εξήγησε γιατί δεν αγαπά πολύ την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αγαπώ πολύ τα Χριστούγεννα. Δεν μου αρέσει το ότι με επιδέξιο τρόπο παρουσιάζεται πως υπό όλες τις συνθήκες θα πρέπει να είμαστε καλά τη δεδομένη περίοδο. Θεωρώ ότι είναι μέρος του εμπορίου τους όλη αυτή η δήθεν χαρά και ευτυχία. Για να είμαι ειλικρινής, μου φέρνει μελαγχολία αυτή η προσποιητή ευθυμία τους. Με συγκινεί περισσότερο η μυσταγωγία του Πάσχα. Η γιορτή των Χριστουγέννων άλλαξε ρώτα στη ζωή μου όταν γεννήθηκε ο γιος μου ο Μιχάλης.

Είναι πια πιο όμορφες, ευχάριστες και ωραίες αυτές οι ημέρες, εξαιτίας της λατρείας του μικρού για τη γιορτή. Θυμάμαι ακόμη με τρυφερότητα τον ενθουσιασμό του, όταν στολίσαμε πρώτη φορά μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ήταν περίπου τριών ετών. Δεν ξεχνώ την ανυπομονησία με την οποία περίμενε τον ερχομό του Άι Βασίλη. Η χρυσόσκονη των Χριστουγέννων σκέπασε τη ζωή μου, όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Έκτοτε απέκτησε τον δικό της ρόλο στις ημέρες μου», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.