Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! «Συνήθως πέφτει στην παγίδα…»

Βαγγέλης Περρής
«Η αρχική παρλάτα αποτελεί μία από τις αδυναμίες της εκπομπής. Ο Λιάγκας πιστεύει ότι μπορεί να υλοποιήσει πολύ περισσότερα από τις δυνατότητές του».

Ο Βαγγέλης Περρής έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα και μίλησε μεταξύ άλλων για το Late Night του Γιώργου Λιάγκα.

Θα βρισκόσασταν στο τιμόνι ενός late night show;

Το «Όλα» ήταν ένα late night show. Είχε καλεσμένους, χαλαρό κλίμα και happenings που προέκυπταν αυθορμήτως, δεν είχε τη μάταιη μεγάλη προσδοκία να μετατρέψει τον παρουσιαστή σε Έλληνα Jimmy Fallon. Το έκανα και δεν βρίσκω το λόγο να μην το ξανακάνω. Το αντίθετο!

Το ντεμπούτο του Γιώργου Λιάγκα σε αυτό πώς το βλέπετε;

Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα διαθέτει πολλές ενότητες, όμως, δεν έχουν ακόμη ομογενοποιηθεί, επομένως είναι πολύ δύσκολο να προκύψει μία και μόνο τοποθέτηση. Η αρχική παρλάτα αποτελεί μία από τις αδυναμίες της. Όχι ότι πρέπει να έχεις πτυχίο stand up comedian για να την κάνεις, αλλά ο Λιάγκας πιστεύει ότι μπορεί να υλοποιήσει πολύ περισσότερα από τις δυνατότητές του.

Στη συγκεκριμένη ενότητα έχει μάλιστα ενσωματώσει και τα γελάκια που βάζουν οι Αμερικανοί συνάδελφοί του. Το κομμάτι των συνεντεύξεων συχνά έχει ενδιαφέρον, αλλά συνήθως πέφτει στην παγίδα των σεξουαλικών ερωτήσεων που λόγω του είδους δεν είναι και πολλές. Επίσης οι περί τηλεοπτικών συζητήσεις δεν είναι βαρετές, αλλά συχνά παρεκτρέπονται σε εκφώνηση προσωπικού δελτίου τύπου.

Τα σκετς θα είχαν περισσότερη πλάκα αν ο Θανάσης Πασσάς είχε μεγαλύτερη υποκριτική γκάμα, αλλά ο άνθρωπος δεν είναι ηθοποιός. Κατά τη γνώμη μου, αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και όσο η εκπομπή μετατοπίζεται προς τη μεριά του, τόσο και αυξάνει η πιθανότητα επιτυχίας της.

Την κόντρα με το Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς τη σχολιάζετε;

Άνευ ουσίας.