Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεκαθαρίζει για την Πηγή Δεβετζή – «Δεν είχα καμία σχέση με όλο αυτό»

Τρύφωνας Σαμαράς

Δείτε όλα όσα είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια έδωσε συνέντευξη ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Πηγή Δεβετζή και τον Λάκη Γαβαλά.

Με την Πηγή Δεβετζή μιλάτε;

Η Πηγή στεναχωρήθηκε πραγματικά, αλλά δεν μπορούσα εγώ να κάνω κάτι αφού δεν συμμετείχε τελικά στο J2US. Δεν αποφάσισα εγώ, αποφάσισε το κανάλι και ο παραγωγός. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με όλο αυτό που δημιουργήθηκε και της το έδωσα να το καταλάβει. Η Πηγή ήθελε να πάω αρχικά, επειδή αρρώστησε, αλλά έπειτα ο Νίκος ήθελε να παραμείνω. Δεν μπορούσα να φύγω έτσι απλά, ήμουν από τότε και στην άλλη παραγωγή του καναλιού, το Style me Up. Μιλάμε με την Πηγή, μπορεί να πάει στο επόμενο J2US.

Πώς σου φάνηκε φέτος ο Λάκης Γαβαλάς στο My Style Rocks;

Στο My Style Rocks μου αρέσουν η Χριστοπούλου και ο Κουδουνάρης. Για τον Γαβαλά δεν τρελαίνομαι. Νομίζω ότι αυτό είναι… το θέατρο του παραλόγου.

Κι εκείνου όμως δεν του άρεσες στο J2US. Απ’ ότι θυμάμαι, σχολιάζοντας το τραγούδι «Άπονε» που είπε, το συσχέτισε με το «Άφωνε».

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει μαζί μου ο Λάκης. Εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Όπως λέει αυτός τη γνώμη του, έτσι τη λέω κι εγώ. Έχω προυπάρξει του Γαβαλά στο χώρο. Μπορεί να είμαι μικρότερός του, αλλά ήμουν πιο πριν στη δουλειά αυτή. Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν τότε ένας βιοτέχνης.