«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν τόσο υπέροχο άτομο που ήταν εύκολα εκμεταλλεύσιμος»

Τόλης Βοσκόπουλος

"Έκλαψα όχι γιατί χάσαμε έναν μοναδικό καλλιτέχνη αλλά έναν υπέροχο άνθρωπο" ανέφερε ο Τέλης Ζώτος.

Ο Τέλης Ζώτος έκανε μια εξομολόγηση ζωής στην Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα και μίλησε για το τι άνθρωπος και καλλιτέχνης ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Κάποτε είχατε πει για τον Βοσκόπουλο πως «όταν σπάσει αυτό το καλούπι, δεν πρόκειται να βγει κάτι αντίστοιχο». Παίξατε σε ταινίες μαζί του. Ήταν όντως σταρ;

Έπαιξα σε δύο ταινίες μαζί του και κάναμε και παρέα. Το πιο υπέροχο παιδί με τα περισσότερα ταλέντα από κάθε άλλον Έλληνα καλλιτέχνη! Ήταν ηθοποιός, ήταν τραγουδιστής, ήταν συνθέτης. Κι όλα τα έκανε τέλεια. Ο Τόλης δεν ήταν απλώς σταρ, ήταν ένα αστέρι που δεν πρόκειται να ξαναβγεί κάτι αντίστοιχο. Σκεφτείτε ότι για μισό αιώνα κυριάρχησε σε όλα όσα καταπιανόταν. Ήταν τόσο υπέροχο άτομο, που ήταν εύκολα εκμεταλλεύσιμος. Η καρδιά του ήταν μικρού παιδιού! Παρόλο που είχε γίνει ζωντανός θρύλος εδώ και πολλά χρόνια, ποτέ δεν είχε ψηλά τη μύτη. Παρέμεινε ταπεινός μέχρι το θάνατό του!

Όταν έφυγε από τη ζωή πώς νιώσατε;

Έκλαψα γοερά, όπως δεν έχω κάνει για άλλους καλλιτέχνες. Κι έκλαψα όχι γιατί χάσαμε έναν μοναδικό καλλιτέχνη αλλά έναν υπέροχο άνθρωπο.