Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκαλύπτει ποιον ήθελε το MEGA για το «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς»

Θοδωρής Αθερίδης

"Δεν την ψώνισα γιατί δεν έλυσα και κάποια εξίσωση που δεν είχε λύσει κανείς μέχρι τότε" εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Καθ’ όλα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Θοδωρής Αθερίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα. Μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην δύναμη της αναγνωρισιμότητας ενώ αποκάλυψε το πρόσωπο που θα βλέπαμε ίσως αντί του ίδιου στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς».

«Δεν ψάρωσα με την φήμη γιατί δεν έγινα ξαφνικά διάσημος» παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Αθερίδης. Έγινα στα 36 μου, οπότε ήξερα και το πριν. Συνεπώς, η επιτυχία μόνο χαρά μού έδωσε. Και δεν την ψώνισα γιατί δεν έλυσα και κάποια εξίσωση που δεν είχε λύσει κανείς μέχρι τότε. Η φήμη δημιουργήθηκε με το «Σ’ Αγαπώ, Μ, Αγαπάς», μια καλή χημεία όπου ήμασταν αστείοι εγώ και η Δήμητρα και περνούσε καλά ο κόσμος. Οπότε, πως να ψωνιστώ; Είχα επίγνωση του ποιος είμαι. Τέτοιον κίνδυνο δεν αντιμετώπισα ποτέ. Συγκυριακά και εξαιτίας της «χημείας» περισσότερο συνέβη σε μένα και όχι γιατί δούλεψα σαν σκυλί για να κάνω κάτι.

Τι εννοείς «συγκυριακά»;

Καταρχάς, το ότι η Δήμητρα επέμενε και ήθελε για τον ρόλο. Το κανάλι δεν με είχε σκεφτεί.

Ποιον ήθελε το κανάλι για το «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς»;

Ήθελε τον Κώστα Κόκλα. Όμως, η Δήμητρα επέμενε και ήμουν από τους τυχερούς που βρέθηκαν την κατάλληλη στιγμή στο σωστό μέρος.

Πήρες τον ρόλο από τον Κόκλα;

Όχι, δεν έκλεψα τίποτα από τον Κώστα. Εκείνος είχε ήδη αρνηθεί, γιατί είχε συμφωνήσει με μια άλλη δουλειά και δεν μπορούσε να αθετήσει το συμβόλαιο του.