Ο Θανάσης Πατριαρχέας ρίχνει «αυλαία» στον Σασμό με… πολύ αίμα

Θανάσης Πατριαρχέας

Έτσι αποχωρεί ο Άγγελος Βρουλάκης που "ντύνεται" ο Θανάσης Πατριαρχέας!

Οδεύοντας προς το κλείσιμο της τηλεοπτικός σεζόν, ο Θανάσης Πατριαρχέας επέλεξε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την δική του αυλαία στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha, «Σασμός».

Πιο συγκεκριμένα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής θέλησε να μοιραστεί ορισμένες σκέψεις αλλά και… πρόδωσε μια ιδιαίτερη φωτογραφία από το τελευταίο του γύρισμα!

«Φινάλε. Γειά σας. Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες ειδικά για αυτούς που μένουν πίσω» τόνισε, αρχικά, ο Θανάσης Πατριαρχέας στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τος καρδιές μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική».


Και κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε πως το φινάλε του Άγγελου Βρουλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Θανάσης Πατριαρχέας, πλησιάζει στην σειρά «Σασμός».