Ο Τάσος Γιαννόπουλος εξομολογείται για την εποχή που έπαιζε στο “Ευτυχισμένοι μαζί”

Τάσος Γιαννόπουλος

Θα ήταν θετικός σε ένα remake της σειράς;

Ο Τάσος Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο, όπου μίλησε και για τη συμμετοχή του στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”.

Μέσα από τη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί” γίνατε γνωστός στο ευρύ κοινό. Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα του Μάκη;

Εγώ έχω απεμπλακεί από το ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στο δρόμο ακόμη και σήμερα με αποκαλεί Μάκη και μάλιστα μου λένε και ατάκες από τη σειρά. Επίσης με θυμούνται και από το ρόλο του Λίνου στη σειρά “Κλινική περίπτωση”, στην οποία πάλι ήμουν με τον Γιάννη Μπέζο.

Έχετε να θυμηθείτε κάποιο ευτράπελο;

Όταν έπαιζα στο “Ευτυχισμένοι μαζί”, τον πρώτο καιρό μάλιστα, όταν περπατούσα στο δρόμο ο κόσμος με κοιτούσε και γελούσε, κι εγώ επειδή δεν το είχα συνηθίσει απορούσα κι έλεγα από μέσα μου γιατί γελάνε μόλις με βλέπουν. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που με φωνάζουν για να με κεράσουν μια μπύρα, ενώ η πιο χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποιούν όταν με βλέπουν είναι “Φώτη, πιάσε μια μπύρα”.

Θα ήσασταν θετικός σε ένα remake της σειράς “Ευτυχισμένοι μαζί”;

Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω. Νομίζω πως όχι. Έχει χρόνια που σταμάτησε η σειρά και νομίζω ότι δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της.