Ο Τάκης Βουγιουκλάκης εξομολογείται: «Θυμάμαι μια φορά που είχε κάτι αντιληφθεί η Αλίκη…»

«Έχω σε μία κασετίνα, από όταν ήταν παιδούλα και της έκοψε τα μαλλιά της η μητέρα μου, τα μαλλάκια της».

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης φέρνει στο μυαλό του την αδελφή του Αλίκη Βουγιουκλάκη και μιλά για τη μεταφυσική σχέση που είχαν. Ο ίδιος λέει πως έχει κρατήσει ως ενθύμιο τα μαλλάκια της που έκοψε η μαμά τους όταν εκείνη ήταν παιδί. «Έχω σε μία κασετίνα, από όταν ήταν παιδούλα και της έκοψε τα μαλλιά της η μητέρα μου, τα μαλλάκια της», αναφέρει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης αναφέρεται ακόμα και στην Κατερίνα Γερονικολού που θα κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο»:

«Δεν είναι κακό να μην ξέρω την Κατερίνα Γερονικολού. Δεν την γνωρίζω. Πρώτη φορά την άκουσα. Κακό είναι; Λάθος δήλωση της κυρίας Γερονικολού. Επειδή είναι νέο κορίτσι την συμβουλεύω να προσέχει άλλη φορά. Αν είναι πολύ καλή παράσταση θα την χειροκροτήσω, αν είναι κακή παράσταση θα τη λοιδωρήσω. Από τα remake μέχρι σήμερα έχω μια απογοήτευση.

Το σίριαλ που έγινε για την Αλίκη ήταν μια πολύ μεγάλη αποτυχία. Η κυρία Παπουτσάκη, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, οδηγήθηκε λανθασμένα. Η Αλίκη ήταν τεράστια προσωπικότητα και στις ταινίες της ήταν αφελές κοριτσάκι πολλές φορές. Η κυρία Παπουτσάκη οδηγήθηκε και στη ζωή της να είναι το αφελές κοριτσάκι.»

Η αγάπη του Τάκη Βουγιουκλάκη ήταν τόσο μεγάλη για την αδελφή του Αλίκη που υποκρινόταν ότι όλα ήταν καλά όταν εκείνη είχε αρρωστήσει και όδευε προς το τέλος. «Έχετε ακούσει για Ρίχτερ 10 βαθμών; Καταστροφή! Θυμάμαι μια φορά που είχε κάτι αντιληφθεί η Αλίκη και λέει στην κοπέλα που ήταν κοντά της «Τώρα που θα έρθει ο Τάκης θα καταλάβουμε αν είναι καλά τα πράγματα γιατί το φαγητό τον περιμένει. Εγώ γυρίζοντας από το ιατρικό συμβούλιο δεν κατέβαινε ούτε νερό και μου λέει η κοπέλα «Κύριε Τάκη το φαγητό σας» και λέω «Άντε μπράβο! Κι έχω μια πείνα…» Κι εκεί που δεν κατέβαινε ούτε νερό, το έφαγα όλο το φαγητό μου και σκούπισα το πιάτο με το ψωμί. Και γυρίζει η Αλίκη και κλείνει το μάτι στην κοπέλα, σαν να της έλεγε καλά πάμε», εξομολογείται ο ίδιος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!