Ο Σπύρος Σούλης περιγράφει πως πήρε δική του εκπομπή

Διαβάστε: "Δεν θα τρελαθώ για τα νούμερα"

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 «με το δεξι» μίλησε στο περιοδικό «People» και στον Αλέξανδρο Πρίφη για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο Σπύρος Σούλης για την ξαφνική επαφή του με την τηλεόραση λέει: «Πάντα μου άρεσε να μεταδίδω και να μοιράζομαι αυτά που ξέρω. Αν κάνεις κάτι στην ζωή σου μόνο για τα χρήματα η για να γίνεις διάσημος, δεν πρόκειται ποτέ να τα καταφέρεις γιατί έχεις πάρει λάθος δρόμο.»

Όσο για το άν έχει βγάλει χρήματα απο αυτή την δουλειά απαντάει πως:»Αισθάνομαι δύσκολα με αυτή την ερώτηση που μου κάνεις, γιατί δεν μου αρέσει ποτέ να μιλάω για χρήματα.

Για τα νούμερα τηλεθέασης ο Σπύρος εξηγεί: «Όποιος πει ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα λέει ψέματα. Όλους μας αφορούν, όμως ποτέ δεν μπήκα όύτε θα μπω σε διαδικασία πανικού. Δεν θα χάσω τον ύπνο μου ούτε θα τρελαθώ για τα νούμερα»!

Ακόμα εξηγεί πως βρέθηκε με δική του εκπομπή: «Έχω πολύ μεγάλη αγάπη για την αρχιτεκτονική και όταν επέστρεψα απο την Αγγλία, όπου σπούδαζα, ήθελα να κάνω κάποια σκηνικά και γνώρισα κάποιους ανθρώπους, όπου μου ένα ραντεβού με τον κύριο Λάτσιο, όταν ήταν ακόμη στον Alpha. Του παρουσίασα τις ιδέες μου και έτσι προχώρησε η συνεργασία.

Ο Σπύρος δεν διστάζει να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή και πόσο χρόνο αφιερώνει: «Άν δεν έχεις χρόνο για προσωπική ζωή, τότε λείπει η ισορροπία απο την ζωή σου. Ωστόσο, έχω ελάχιστο χρόνο για σχέσεις, γιατί έχω αφιερώσει την καθημερινότητα μου σε άλλες προταιρεότητες» και συνεχίζει λέγοντας πως «δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για τα ίδια πράγματα. Μπορεί αύριο μεθαύριο, να πάθω την πλάκα μου και να πω ότι τώρα θέλω οικογένεια, παιδιά.