Ο Σπύρος Πούλης αποκαλύπτει: «Και τι δεν έζησα με τον Θανάση Βέγγο»

Σπύρος Πούλης

«Παρά την ηλικία του, ήταν πραγματικά ασταμάτητος», λέει ο Σπύρος Πούλης για τον Θανάση Βέγγο.

Για τη συνεργασία του με τον Θανάση Βέγγο στη σειρά «Περί ανέμων και υδάτων» μίλησε ο Σπύρος Πούλης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time.

«Τον Θανάση Βέγγο τον γνώρισα στα γυρίσματα. Θυμάμαι που του έλεγε η σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ “κάθισε εδώ Θανάση μου” και της απαντούσε “μη με βάζεις να κάθομαι, δεν μπορώ”. Ήταν πραγματικά, παρά την ηλικία του, ασταμάτητος. Θυμάμαι τότε ήταν η γυναίκα μου έγκυος στην πρώτη μας κόρη και μου έλεγε διαρκώς “πήρες τηλέφωνο; Τι κάνει η γυναίκα σου; Πώς είναι;”. Ήταν πολύ της οικογένειας. Κι όταν γέννησε η γυναίκα μου, μου έλεγε “ψηλέ, τώρα που γέννησε, δεν παίρνεις τηλέφωνο; Γιατί; Πάρε τώρα”. Με αγαπούσε πολύ», είπε αρχικά ο Σπύρος Πούλης.

Τι έζησες με τον Θανάση Βέγγο στην Κέρκυρα εκείνα τα τρία χρόνια;

Και τι δεν έζησα! Ο κόσμος είχε λατρεία στον Θανάση Βέγγο. Αυτό που γινόταν δεν περιγράφεται. Ήταν θρύλος, σταρ. Έβγαινε ο κόσμος από τα μαγαζιά, δεν μπορούσαμε να κάνουμε γύρισμα, έπεφταν πάνω του προσπαθώντας να τον αγκαλιάσουν, να του δίνουν δώρα, να θέλουν να πάρουν κάτι δικό του. Απίστευτες σκηνές λατρείας.