Ο Σπύρος Μαρτίκας ομολογεί πως η Βρισηίδα Ανδριώτου εξουσιάζει το κορμί του

Βρισηίδα Ανδριώτου

"Απαιτείς απόλυτη παράδοση, παίρνεις και δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα" δηλώνει ο ερωτευμένος Σπύρος Μαρτίκας.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μοιάζουν να είναι Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου λίγο καιρό μετά το τέλος του φετινού Survivor. Εκεί δηλαδή όπου οι δυο τους γνωρίστηκαν, ήρθαν πιο κοντά και στο τέλος ερωτεύτηκαν.

Αυτό το διάστημα, ο φαρμακοποιός και το εντυπωσιακό μοντέλο απολαμβάνουν κοινές διακοπές και ο ένας έχει μάτια μόνο για τον άλλον όπου κι αν βρεθούν! Μέσα από τα social media, μάλιστα, οι δυο τους φροντίζουν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα τους.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Σπύρος Μαρτίκας προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spiros Martikas (@spirosmartikas)


«Εξουσιάζεις το κορμί μέχρι την στιγμή της κυρίευσής του. Απαιτείς απόλυτη παράδοση, παίρνεις και δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα. Το μυαλό όμως; Στο μυαλό φίλε μου κρύβεται όλο το μυστικό. Όχι αν έχει… Αλλά για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να το κρατάς, κάτω απ την εξουσία του κορμιού σου. Θαυμάζω το μυαλό σου ! Αυτή την αντίληψη σου , που με καθηλώνει κάθε στιγμή» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας στη λεζάντα της δημοσίευσης όπου το ερωτικό φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού είχε τον πρώτο λόγο!