O Snik «νευρίασε τον τελευταίο καιρό» – Όσα λέει για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik

"Δεν δείχνεις σεβασμό προς τον άλλο άνθρωπο, δεν μπορείς να τον κυνηγάς έτσι, τι δουλειά είναι αυτή;"

Στο Down Town και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε ο Snik. Ο Έλληνας ράπερ, που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει με διάφορους τρόπους τα μέσα, μίλησε μέσα σε όλα για την αγαπημένη του Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και την ενόχληση που έχει αισθανθεί από τους φωτογράφους.

«Γενικά, είμαι κλειστός χαρακτήρας. Δεν θέλω να επεμβαίνουν στην προσωπική μου ζωή άτομα που δεν ξέρω» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Snik. «Δηλαδή, αν έρθει ένας φωτογράφος και μου πει: «Φίλε, να σε βγάλω μια φωτογραφία», θα του πω: «Βγάλε με και έλα και να τα πούμε κιόλας». Αλλά αν έρχεται, ρε φίλε, μέσα στα μάτια μου και με τραβάει με τα φλας μέσα στη μούρη, τι να πω; Κάτσε, ρε man. Δεν δείχνεις σεβασμό προς τον άλλο άνθρωπο, δεν μπορείς να τον κυνηγάς έτσι, τι δουλειά είναι αυτή; Οι δημοσιογράφοι έχουν τα πάνελ τους, τα πρωινάδικα τους, τα μεσημεριανά τους. Κάθονται και κάνουν τη δουλειά τους και ας λένε ότι θέλουν. Αλλά στο φωτογραφικό είμαι κάθετος. Δεν υπάρχει δουλειά paparazzi. Δηλαδή, τι δουλειά είναι αυτή; Ζεις από την ζωή του άλλου; Μπορεί να είμαι με το κορίτσι μου, να τρώω και να σκάνε από παντού. Νευρίασα τον τελευταίο καιρό. Λένε, έχουμε φωτογραφικό υλικό και video 40 λεπτά που ο Snik τρώει. Κάθεσαι δηλαδή και με τραβάς 40 λεπτά που τρώω; Αυτό δεν είναι creepy; Βγάλε δυο φωτογραφίες και φύγε».

Η δημοσιοποίηση της σχέσης σου με την Ηλιάνα σου φαίνεται εξίσου creepy;

Ήμουν προετοιμασμένος για αυτό.

Είσαι με μια γυναίκα που είναι και αυτή διάσημη. Ήταν αναμενόμενο να σας κυνηγάνε για να σας φωτογραφήσουν.

Δεν έχει να λέει, είτε είσαι με μια γυναίκα που είναι διάσημη είτε είσαι με μια που κάνει μια νορμάλ καθημερινή δουλειά. Εγώ για να είμαι με μια κοπέλα πάει να πει ότι μου αρέσει. Ό,τι δουλειά και αν κάνει, φέρομαι ακριβώς το ίδιο, όπως και το κορίτσι που έχω μαζί μου. Οι δουλειές είναι δουλειές. Όταν είμαι με το κορίτσι μου, καθόμαστε στο σπίτι μου, τρώμε, πίνουμε το κρασί μας. Τις δουλειές μας τις κουβεντιάζουμε στα γρήγορα. «Τι κάνεις;», «Πως ήταν η μέρα σου», λέει ο ένας στον άλλον «μπράβο» και τελειώνει εκεί το θέμα. Δεν το μεγαλοποιούμε. Στην τηλεόραση το κάνουν θέμα, οκ το καταλαβαίνω, αλλά θέλω να μην περνάνε τα όρια. Αν ο άλλος έρχεται μέσα στα μάτια μου και με κυνηγάει με μια κάμερα, έχω το δικαίωμα να του πω, «Φίλε ηρέμησε». Και δεν έχει να κάνει με το αν το κορίτσι μου είναι διάσημο ή δεν είναι.

Έχεις κάνει καβγά με δημοσιογράφο;

Έχω δείξει την ενόχληση μου. Το να σηκώσω χέρι, ας πούμε, δεν είναι της λογικής μου. Δεν θα με δεις ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο, γιατί είπαμε, ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Απλά αν με ενοχλείς, θα σ’ το πω.

Η Ηλιάνα πως αντιμετωπίζει όλο αυτό το κυνηγητό;

Άμα θέλεις, μπορείς να ρωτήσεις την Ηλιάνα.